Την κορυφή του YouTube κάνει για άλλη μία φορά δική του ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του και τα τραγούδια της έχουν αρχίσει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει δέκα χρόνια καριέρας στο μουσικό προσκήνιο και το γιορτάζει με το δέκατο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του, που φέρει το γενικό τίτλο «10».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου έχει προμηνύσει η μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο», που διατηρεί επί πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση στο επίσημο Airplay Chart, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Οι ολοκαίνουριες επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλος έχουν τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο, «τρελαίνοντας» το κοντέρ. Χαρακτηριστικά, τα εφτά από τα δέκα τραγούδια του δίσκου έχουν συγκεντρώσει αθροιστικά πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τρεις ημέρες, ενώ το «Παρακάλα Να Πεθάνω» έχει προλάβει να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο επισκέψεων.

Ωστόσο, άλλο είναι το τραγούδι που έχει «κλέψει» τις καρδιές του κοινού περισσότερο από τα υπόλοιπα. Τα «Υπολογισμένα» έχουν εκτοξευθεί στο Νο1 των τάσεων του YouTube και είναι ήδη ένα από τα τραγούδια που έχουν λατρέψει οι ακροατές.

Νίκος Οικονομόπουλος - Υπολογισμένα - Νο1 trends YouTube - Hit Channel

Τα «Υπολογισμένα» είναι ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο που υπογράφει συνθετικά ο πολυσύνθετος Χρήστος Δάντης, στιχουργικά ο μοναδικός Νίκος Σαρρής και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι δύο δημιουργοί συμπράττουν για πρώτη φορά με τον τραγουδιστή και βάζουν τη σφραγίδα τους σε άλλα τρία τραγούδια του δίσκου «10»: Τα «Παρακάλα Να Πεθάνω», «Είμαι ‘Δω» και «Για Παράδειγμα».

Το νέο άλμπουμ «10» του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία, περίπτερα και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Νίκος Οικονομόπουλος - «Υπολογισμένα» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Σύννεφα πεσμένα, στη θάλασσα
Τσάμπα τόσα βράδια, που χάλασα
Αν έχεις αλλάξει ή αν άλλαξα
Να ρωτάω

Ρούχα πετάμενα, στο πάτωμα
Μάτια πεθαμένα, στο πάπλωμα
Λόγια ενός καμένου, παράφρονα
Να σκορπάω

Έπαθες, και έμαθες
Λέω κάθε βράδυ στον εαυτό μου
Στα ‘λεγα, και μ’ έγραφες
Μου απαντάει κάποιος στο μυαλό μου

Έπαθες, και έμαθες
Λέω στον καθρέφτη μου για σένα
Πάει πια με ξέχασες
Τώρα εσύ με μένα
Υπολογισμένα

Ένα κι ένα κάνουνε κανένα
Νύχτες θυμωμένες, και πρόχειρες
Ίσα να τη βγάλω, απόπειρες
Στην κατηγορία αυτόχειρες
Έχω μείνει

Δεν αντέχω άλλο, γονάτισα
Αν δε σε ξεχάσω, την πάτησα
Μια ψυχή για σένα παράτησα
Ν’ αργοσβήνει

Ακούστε το νέο δίσκο επιτυχιών «10»
του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος - 10 - Δέκα (album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας