Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε μαζί με συνεργάτες και φίλους τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις τις νέας δισκογραφικής δουλειάς του, «Ειλικρινά»!

Στο πιο οικείο γι’ αυτόν μέρος, στην σκηνή που εμφανίζεται στο «Fever» μαζί με το Βασίλη Καρρά και την Ελένη Φουρέιρα, παρέλαβε ο Νίκος Οικονομόπουλος την πλακέτα για το διπλά πλατινένιο του album με τίτλο «ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ».

Στις 13 Δεκεμβρίου, σε κλίμα καθαρά εορταστικό, φίλοι, συνεργάτες και συντελεστές του δίσκου μαζί με χιλιάδες κόσμο, ήταν όλοι εκεί για να χειροκροτήσουν, να τραγουδήσουν και να χαρούν για την επιτυχία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΙΝΟS-EMI, Μαργαρίτα Μάτσα και ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Lampsi 93.2, Μάκης Πουνέντης του επιφύλαξαν και μια έκπληξη. Τιμητική πλακέτα για πωλήσεις άνω των 120.000 για το προηγούμενο του album «ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ».

«ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ» συγκινημένος, ο Νίκος ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν απ’ το πρώτο του βήμα έως σήμερα, τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ που κυκλοφόρησε μαζί του το cd, συνθέτες και στιχουργούς και κυρίως τον κόσμο που αγκάλιασε το νέο του cd του και το έκανε διπλά πλατινένιο μέσα σε μια εβδομάδα!

Αφήστε το σχόλιό σας