Νίκος Οικονομόπουλος: Το πρώτο απόσπασμα από το νέο single «Καθημερινά»

-

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα το ακούμε «Καθημερινά».

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο απόσπασμα από το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Καθημερινά».

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του υποδέχεται το φετινό φθινόπωρο με ένα νέο τραγούδι για το οποίο είναι απολύτως βέβαιο ότι θα το ακούμε «Καθημερινά» σε όλες τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Καθημερινά» διαδέχεται για τον Νίκο Οικονομόπουλο τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία «Βάλ’ Το Τέρμα» που ήδη έχει διανύσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο.

Εκτός απροόπτου, αναμένεται να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης και για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές της.

Παράλληλα από σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, ξεκινά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα η αποκλειστική μετάδοση του νέου και πολυαναμενόμενου τραγουδιού του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το «Καθημερινά» υπογράφουν δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που έχουν χαρίσει στο δημοφιλή τραγουδιστή επιτυχίες αγαπήθηκαν και απέκτησαν μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης βάζει τη σφραγίδα του στη μουσική και τους στίχους υπογράφει η Ελένη Γιαννατσούλια.

Το «Καθημερινά» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal μαζί με το video clip του, από το οποίο μπορείτε να πάρετε μία γεύση παρακάτω, ακούγοντας συγχρόνως ένα απόσπασμα από το τραγούδι.

Αφήστε το σχόλιό σας