Για… κανένα λόγο δεν επαναπαύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος συστήνει τη νέα μεγάλη επιτυχία του που έχει ήδη ενθουσιάσει.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει συνέχεια στη φρενήρη πορεία του με νέο single!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διανύει αναντίρρητα μία από τις πιο γόνιμες φάσεις της καριέρας του, η οποία χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλες πρωτιές και τον καθιστά χωρίς αμφιβολία ως τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη όχι απλά της γενιάς του, αλλά του σήμερα.

Με αδιάβλητο χαρακτήρα, απαράλλαχτο πάθος και αμετάβλητη σοβαρότητα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ενθουσιάζει, συναρπάζει και καθηλώνει το κοινό με κάθε βήμα του στη δισκογραφία.

Τελευταίο παράδειγμα είναι η τεράστια απήχηση που έχει γνωρίσει η μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο», με την υπογραφή του ασύγκριτου διδύμου Γιώργου Σαμπάνη (μουσική) και Ελένης Γιαννατσούλια (στίχοι).

Το τραγούδι έχει συμπληρώσει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο. Συγχρόνως, το video clip που οπτικοποίησε την επιτυχία του φετινού χειμώνα έχει ξεπεράσει τις 22 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος καθηλώνει
με τη νέα μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»

Το «Παρακάλα Να Πεθάνω» είναι ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και ξεχωρίσει στις τάξεις του κοινού, καθώς έχει γίνει αποδέκτης 2,8 εκατομμυρίων προβολών στο σύντομο διάστημα των έξι εβδομάδων.

Ο αγαπημένος Νίκος Οικονομόπουλος χρίζει επίσημα το τραγούδι ως το επόμενο single του, το οποίο αποκτά όλο και πιο έντονη παρουσία στις ραδιοφωνικές συχνότητες κάθε ημέρα που περνά, για να μας συντροφεύει μαζί με τις υπόλοιπες επιτυχίες του που μεταδίδονται ασταμάτητα. Η μουσική είναι δημιουργία του πολυσύνθετου Χρήστου Δάντη και οι στίχοι του μοναδικού Νίκου Σαρρή.

Το «Παρακάλα Να Πεθάνω» συμπεριλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου με το συμβολικό τίτλο «10». Η ονομασία αντικατοπτρίζει τα «10» χρόνια ενεργούς παρουσίας του τραγουδιστή στην ελληνική δισκογραφία, τα «10» ολοκληρωμένα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, αλλά και τα «10» υπέροχα τραγούδια που περιέχει το συγκεκριμένο.

Παράλληλα, το «10» χαρίζει άλλο ένα σερί πρωτιάς στον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart και διατηρεί τα ηνία επί πέντε διαδοχικές εβδομάδες.

Η ολοκαίνουρια επιτυχία «Παρακάλα Να Πεθάνω» και ο ανάρπαστος δίσκος επιτυχιών «10» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Νίκος Οικονομόπουλος - «Παρακάλα Να Πεθάνω» (Στίχοι - Lyrics)

Τον εαυτό μου πρώτα από όλα
Έχω δεμένο στο σχοινί
Κι αν ήρθε η ώρα, πυροβόλα
‘Η άσ’ το για αύριο, το πρωί

Ασ’ το για αύριο, το πρωί

Παρακάλα να πεθάνω
Να μη δω ότι σε χάνω
Το κακό μου σου ζητάω για καλό

Παρακάλα να μη ζήσω
Το πρωί να μην ξυπνήσω
Παρακάλα μόνο, σε παρακαλώ

Το κακό μου σου ζητάω για καλό

Τον εαυτό μου, σημαδεύω
Κάθε φορά, που σ’ απειλώ
Να τρελαθώ, αφού κοντεύω
Πριν πεις αντίο, οριστικό

Μια χάρη μόνο σου ζητώ

Παρακάλα να πεθάνω
Να μη δω, ότι σε χάνω
Το κακό μου σου ζητάω για καλό

Παρακάλα να μη ζήσω
Το πρωί να μην ξυπνήσω
Παρακάλα, μόνο, σε παρακαλώ

Το κακό μου σου ζητάω για καλό

Τον εαυτό σου, πρώτα πρώτα
Να τον προσέχεις, θα χαρώ
Πριν κλείσεις πίσω σου, την πόρτα
Μόνο μια χάρη σου ζητώ

Μια χάρη μόνο σου ζητώ

Απολαύστε το νέο δίσκο επιτυχιών «10»
του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος - 10 - Δέκα (album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας