Θραύση κάνει ξανά ο Νίκος Οικονομόπουλος, αυτή τη φορά χάρη στο μοναδικό «χαρακτήρα» του που τρελαίνει το κοντέρ.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και «Ο Χαρακτήρας» του καταρρίπτουν κάθε προηγούμενη επίδοσή τους.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο και τον πετυχαίνουμε στην πιο δημιουργική φάση που έχει υπάρξει ποτέ.

Έπειτα από ένα δίσκο με επιτυχίες που κατέκτησαν τις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων («Αν Πονάς», «Άκου Να Δεις», «Ποιον Κοροϊδεύω»), ο Νίκος Οικονομόπουλος ανανεώθηκε με τη μεγαλύτερη επιτυχία που είχε κυκλοφορήσει έως εκείνη τη στιγμή.

Το ιδιαίτερο «Είναι Κάτι Λαϊκά», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Γιαννατσούλια, ξεχώρισε άμεσα και εν τέλει κυριάρχησε στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart επί δεκατρείς εβδομάδες συνολικά, διατηρώντας την κορυφαία τροχιά του για διάστημα σχεδόν εφτά μηνών.

Ποιος θα περίμενε ότι το επόμενο βήμα θα έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα!

«Ο Χαρακτήρας» του Νίκου Οικονομόπουλου, ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι σε μουσική – στίχους του ΝΙΝΟ – με τον οποίο ο καλλιτέχνης μοιράζεται μία φιλία χρόνων, συνάντησε τεράστιο ενθουσιασμό στο κοινό που ταυτίστηκε άμεσα μαζί του.

Πέντε ημέρες μετά τη δημοσίευσή του στο YouTube (7 – 12/06), «Ο Χαρακτήρας» του Νίκου Οικονομόπουλου που κυκλοφορεί από τη Minos EMI ξεπερνά θριαμβευτικά τις ένα εκατομμύριο προβολές, δείχνοντας ξεκάθαρα τις σαρωτικές προθέσεις του. Συγχρόνως, το τραγούδι έχει εκτοξευθεί και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, αντικρίζοντας με το ντεμπούτο του μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε επίσης:
«Ο Χαρακτήρας» του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί

Νίκος Οικονομόπουλος - Nikos Oikonomopoulos - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας