Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξαναχτυπά με ακόμη ένα νέο single που θα ανεβάσει την ένταση στα ηχεία μας!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένα από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, επανέρχεται στο ραδιοφωνικό αέρα και ακόμη ένα καινούριο τραγούδι που θα αγαπηθεί.

Σχεδόν δύο μήνες μετά το τελευταίο του single «Σε λυπάμαι» ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλάζει… γνώμη και από το «Σε λυπάμαι μονάχη θα ζήσεις» τραγουδά «Μη φύγεις τώρα».

«Μη φύγεις τώρα, μείνε εδώ μη μ’αρνηθείς αυτήν την ώρα, βαθύ και σκοτάδι και μεγάλη ανηφόρα, χωρίς εσένα ν’ανέβω δε μπορώ…Μη φύγεις μείνε λίγο σε παρακαλώ…»

«Μη φύγεις τώρα» είναι ο τίτλος του νέου μουσικού κομματιού του τραγουδιστή, σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.

Επίσης, μετά τη συνεργασία του με το Γιάννη Πλούταρχο στο «Θέα», ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται να ενώσει τις δυνάμεις του με το Βασίλη Καρρά και την Ελένη Φουρέιρα στο «Fever» με την πρεμιέρα τους να έχει οριστεί για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, την ίδια ημερομηνία (6/12) ο τραγουδιστής αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Ειλικρινά», το οποίο θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια των Ιορδάνη Παύλου, Αγγελικής Μακρυνιώτη, Βασίλη Δήμα, Πάνου Καπίρη, Ελένης Γιαννατσούλια, Γιώργου Σαμπάνη, Βασίλη Δαραμούσκα, Φώντα Θεοδώρου, Γιάννη Κερμανίδη, Τάσου Βλάχρα, Στράτου Καίσαρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Haris K. και Ηλία Φιλίππου.

Ακούστε το «Μη φύγεις τώρα» παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας