Πτυχές της ζωής του που ήταν άγνωστες μέχρι σήμερα μοιράστηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρώτη εκπομπή του «The 2Night Show» για τη φετινή σεζόν, το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου.

Μετά από αρκετό καιρό, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του έδωσε αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε ανοιχτά για την καριέρα, τη ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος «αφέθηκε» ολοκληρωτικά στα χέρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πτυχές της ζωής του που μέχρι σήμερα δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν, όπως τις κρίσεις πανικού που βίωνε.

«Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου. Θα μπορούσα να έχω άρα πολλά. Δεν πίνω. Κάπνιζα. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Νίκος Οικονομόπουλος - Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2Night Show - Hit Channel

«Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω. Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη. Αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα», εξομολογήθηκε.

«Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον. Κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου», εξήγησε.

«Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι ότι έχω αγοραφοβία. Δεν μπορώ να είμαι σε κόσμο και να είμαι στριμωγμένος γιατί καταπιέζομαι, νιώθω ότι κάτι θα συμβεί. Όταν είμαι κάπου που έχει πάρα πολύ κόσμο, είμαι πάντα κοντά στην πόρτα εξόδου. Επειδή γνωρίζω ότι η πόρτα είναι κοντά, αυτό με ηρεμεί», πρόσθεσε.

«Στο μαγαζί το ελέγχω γιατί είμαι ο leader, είμαι ο μπροστινός, είμαι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω και τι δεν πρέπει να κάνω, ελέγχω τα πάντα και έχω το χώρο μου και παρουσιάζω αυτό που εγώ θέλω. Όταν είμαι σε ένα χώρο που δεν ξέρω έχω το φόβο», ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας