Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατακτά το Νο1 του τοπικού Digital Singles Chart, ενώ στο Top 100 βρίσκονται όλα τα τραγούδια του άλμπουμ «10».

Για ακόμα μια εβδομάδα εντοπίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πρώτη θέση του επίσημου Digital Singles Chart της IFPI, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο, η μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο».

Με περίπου 30.000.000 προβολές στο YouTube, και έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, το «Για Κάποιο Λόγο» αποτελεί αναμφίβολα τη μεγαλύτερη επιτυχία του χειμώνα, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση των ψηφιακών πωλήσεων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το νέο ραδιοφωνικό single του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Για Παράδειγμα» μπήκε στο Top 10 του Digital Singles Chart (Νο 9), ενώ και τα υπόλοιπα οχτώ τραγούδια του πολυπλατινένιου άλμπουμ με το συμβολικό τίτλο «10» βρίσκονται μέσα στις εκατό πρώτες θέσεις της κατάταξης:

Κατά σειρά, «Ο Χαρακτήρας» είναι στο Νο 13, το «Παρακάλα Να Πεθάνω» στο Νο 20, το «Είναι Κάτι Λαϊκά» στο Νο 21, το «Δικαίωμά Μου»  στο Νο 63, το «Υπολογισμένα» στο Νο 73, το «Δε Σου Ζητάω Πολλά» στο Νο 87, το «Αν Είναι Να ‘Ρθεις» στο Νο 91 και το «Είμαι Εδώ» στο Νο 100.

Εκτός αυτών, το «Για Παράδειγμα» μόλις έκανε είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, όπου παραμένει σταθερά τους τελευταίους μήνες το «Για Κάποιο Λόγο».

Οι νέες επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου και ο δίσκος «10» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας