Μία τρυφερή ερωτική ιστορία που εξελίσσεται στο χρόνο θα αφηγηθεί ο Νίκος Οικονομόπουλος στο μουσικό βίντεο της νέας επιτυχίας «Για Παράδειγμα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας βάζει στα παρασκήνια του video clip για το «Για Παράδειγμα».

Το νέο ραδιοφωνικό single του καλύτερου λαϊκού τραγουδιστή της γενιάς του είναι το «Για Παράδειγμα» και βρίσκεται ήδη στο Top 10 του ελληνικού Airplay Chart, αλλά και στο Top 10 του ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου.

Στο video clip θα δούμε την πραγματική δύναμη και έννοια της διαχρονικής αγάπης.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο αφηγητής μίας ιστορίας ενός ζευγαριού, η αγάπη του οποίου ξεκινάει ήδη από τα παιδικά τους χρόνια, εξελίσσεται στην εφηβική και ενήλικη φάση της ζωής τους και καταλήγει στο «τώρα» όπου ο χρόνος έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση αυτή.

Οι αναμνήσεις όμως από τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος κάνει τους δύο ενήλικες να πλησιάζουν ξανά ο ένας στον άλλον επουλώνοντας τις πληγές. Η συνέχεια στο ολοκαίνουργιο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου «Για Παράδειγμα» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Φωτογραφίες

Η νέα δυναμική ερωτική μπαλάντα ξεχώρισε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της και μέχρι σήμερα πλησιάζει τις εφτά εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Χρήστος Δάντης, ενώ τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

Το «Για Παράδειγμα» συμπεριλαμβάνεται στο διπλά πλατινένιο δίσκο «10» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας