Το «Για Παράδειγμα» είναι η επιτυχία που συνεχίζει τις πρωτιές για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυριαρχεί στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με την αγαπημένη επιτυχία «Για Παράδειγμα», την ερωτική μπαλάντα του καλοκαιριού.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του κυκλοφόρησε πρόσφατα την ολοκαίνουρια επιτυχία «Δε Σ’ Αγαπάω», η οποία καταγράφει μία συνεχώς ανοδική πορεία στα charts και έχει παραμείνει για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των τάσεων YouTube.

Η αγάπη που τρέφει το κοινό για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι δεδομένη και τεράστια και εκτός από το «Δε Σ’ Αγαπάω», απολαμβάνει στο έπακρο το «Για Παράδειγμα».

Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει σχεδόν 13,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και προέρχεται από τον τελευταίο δίσκο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, το πολυπλατινένιο «10» που έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του IFPI Chart.

Το «Για Παράδειγμα» ανεβαίνει στην πρώτη θέση τόσο του μικτού όσο και του ελληνικού Airplay Chart, εκτοπίζοντας μετά από δώδεκα εβδομάδες το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου με τον Super Sako και τον Bo.

Το τραγούδι σφράγισε επίσης ένα τρομερό σερί για τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς ήταν το πέμπτο συνεχόμενο single του άλμπουμ «10» που αντίκρισε μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Είχαν προηγηθεί τα «Είναι Κάτι Λαϊκά» (13 εβδομάδες στο Νο1), «Ο Χαρακτήρας» (Νο2), «Για Κάποιο Λόγο» (11 εβδομάδες στο Νο1) και «Παρακάλα Να Πεθάνω» (Νο19).

Τη μουσική στο «Για Παράδειγμα» υπογράφει ο πολυσύνθετος Χρήστος Δάντης και τους στίχους ο μοναδικός Νίκος Σαρρής, οι οποίοι επέκτειναν την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Νίκο Οικονομόπουλο με το ολοκαίνουργιο «Δε Σ’ Αγαπάω».

Το «Για Παράδειγμα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας