«Για Κάποιο Λόγο», που τον γνωρίζουμε πολύ καλά, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει ξανά στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η νέα μεγάλη επιτυχία του κατακτούν την κορυφή με συνοπτικές διαδικασίες!

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συνεχίζει εντυπωσιακά τη διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι, η οποία συμπληρώνει δέκα χρόνια και μετρά αποκλειστικά αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Με δύο τραγούδια που έκαναν θραύση στη φαρέτρα του, το «Είναι Κάτι Λαϊκά» που διατήρησε τα ηνία του ελληνικού Airplay Chart επί 13 εβδομάδες και το «Ο Χαρακτήρας» που παρέμεινε επί μακρόν στην κορυφαία δυάδα της ίδιας κατάταξης, ο Νίκος Οικονομόπουλος εμπιστεύτηκε ξανά το δοκιμασμένο στις επιτυχίες δίδυμο του Γιώργου Σαμπάνη (μουσική) και της Ελένης Γιαννατσούλια (στίχοι).

«Για Κάποιο Λόγο», πολύ συγκεκριμένο, ο Νίκος Οικονομόπουλος θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του σήμερα και κάθε τραγούδι του αγκαλιάζεται θερμά από την πρώτη στιγμή, όπως συνέβη με την καινούρια κυκλοφορία του.

Το «Για Κάποιο Λόγο» έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών εντός εξήντα ωρών και το κοντέρ δείχνει 7,7 εκατομμύρια επισκέψεις με το πέρας των τριών εβδομάδων, ενώ συναντάται καθημερινά στα κορυφαία τραγούδια του ελληνικού iTunes.

Στο ίδιο διάστημα, η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου αναρριχάται με γρήγορα «βήματα» στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και κυριαρχεί στο Νο1 του Airplay Chart, τόσο στη γενική όσο και στην ελληνική κατάταξη.

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο - airplay - Hit Channel

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εκθρονίζει τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού που είχαν συμπληρώσει 15 συνεχόμενες εβδομάδες πρωτοκαθεδρίας στο ελληνικό Top 20 και εφτά συνεχείς εβδομάδες πρωτιάς στο μικτό.

Παράλληλα με την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Κέντρο Αθηνών», ο αγαπημένος καλλιτέχνης βάζει τις τελευταίες πινελιές στη νέα δισκογραφική δουλειά του, δέκατη στον αριθμό, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Οικονομόπουλος
κυκλοφορεί τη νέα μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας