Ο Νίκος Οικονομόπουλος προχωρά ακάθεκτος με ένα ακόμη καινούριο τραγούδι και «Για Κάποιο Λόγο», καθόλου τυχαίο, θα ξεχωρίσει.

Μόλις χθες (01/10), σας ενημερώσαμε πρώτοι ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος επανέρχεται δριμύτερος με νέα μεγάλη επιτυχία.

Με δύο τεράστιες επιτυχίες που έκαναν θραύση στη φαρέτρα του, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί την επόμενη δισκογραφική δουλειά του που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, δύο χρόνια μετά το πλατινένιο CD «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

Το «Είναι Κάτι Λαϊκά» που παρέμεινε επί 13 εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, και το «Ο Χαρακτήρας» που διατηρείται σταθερά στην κορυφαία δυάδα της κατάταξης διαδέχεται ο τρίτος (και τελευταίος) προάγγελος του δέκατου ολοκληρωμένου δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου.

Όπως αποκαλύπτεται, η νέα μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου καλλιτέχνη τιτλοφορείται «Για Κάποιο Λόγο» και διαθέτει τη σφραγίδα ενός δοκιμασμένου διδύμου επιτυχιών.

Η σύνθεση είναι δημιούργημα της αστείρευτης έμπνευσης του Γιώργου Σαμπάνη και οι στίχοι προέρχονται από την εξαιρετική πένα της Ελένης Γιαννατσούλια, τα άτομα που υπέγραψαν τα τραγούδια «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Πού Θα Με Πας», «Συγγνώμη» και «Θα Είμαι Εδώ».

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο (cover) - Hit Channel

Η επιτυχημένη συνύπαρξη του Νίκου Οικονομόπουλου με τους δύο δημιουργούς κρατά πολλά χρόνια και μας έχει χαρίσει αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια μαζί με τα προαναφερθέντα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει υπογράψει επίσης τα «Ό,τι Αγαπάω Με Αδικεί», «Μελαγχολία Μου» και «Τρύπα Στην Καρδιά», ενώ η Ελένη Γιαννατσούλια ευθύνεται για τις επιτυχίες που έχουν χαρακτηρίσει τον Νίκο Οικονομόπουλο:

«Εννοείται», «Εξαιτίας Σου», «Ώρα Να Πηγαίνω», «Για Χίλιους Λόγους», «Δεν Είσαι Εντάξει», «Τι Θα Κάνω Με Σένα», «Θα Έρχονται Στιγμές», «Σκοτώνω», «Μου ’Πε Μια Ψυχή», «Δεν Είμαι Κανενός», μεταξύ άλλων τραγουδιών.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Για Κάποιο Λόγο» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 9 Οκτωβρίου. Η επίσημη κυκλοφορία του από τη Minos EMI / Universal έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Κάντε Like στο Hit Channel στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Δείτε επίσης: Ο νέος πολυαναμενόμενος
δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου έρχεται

Νίκος Οικονομόπουλος - Nikos Oikonomopoulos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας