Τα νούμερα που καταγράφει ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη νέα επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο» είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε με ολοκαίνουριο τραγούδι που γνωρίζει μεγάλη απήχηση από την πρώτη στιγμή.

Μετά την επιτυχία των singles «Είναι Κάτι Λαϊκά» που διατήρησε επί 13 εβδομάδες την πρώτη θέση στο ελληνικό Airplay Chart και «Ο Χαρακτήρας» που παρέμεινε επί μακρόν στην κορυφαία δυάδα της ίδιας κατάταξης, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του επανήλθε με τη νέα μπαλάντα «Για Κάποιο Λόγο».

Το τραγούδι είναι προπομπός του ολοκληρωμένου δίσκου του που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο από τη Minos EMI / Universal.

Η ολοκαίνουρια δυναμική ερμηνευτική μπαλάντα του Νίκου Οικονομόπουλου έχει συγκινήσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, υπενθυμίζοντας πως όλα στη ζωή και στις ανθρώπινες σχέσεις γίνονται… «Για Κάποιο Λόγο».

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, οι δημιουργοί πίσω από το «Είναι Κάτι Λαϊκά» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου.

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο (video clip) - Hit Channel

Το «Για Κάποιο Λόγο» σημείωσε ένα ηχηρό ντεμπούτο, με το video clip που σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο προβολών μέσα σε εξήντα ώρες, ενώ μετά από εφτά ημέρες πλησιάζει στα τρία εκατομμύρια.

Παράλληλα, η νέα μεγάλη επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου εκτοξεύεται δώδεκα θέσεις μέσα μία εβδομάδα και κάνει δυναμική είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα (No 13) των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο για την 42η εβδομάδα του 2017.

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή (20/10) τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», έχοντας στο πλευρό του τους Onirama.

Το «Για Κάποιο Λόγο» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης: Η νέα μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»
του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας