«Για Κάποιο Λόγο», καθόλου τυχαίο, ο Νίκος Οικονομόπουλος φτάνει σε ένα μοναδικό ορόσημο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σημειώνει νέο προσωπικό ρεκόρ χάρη στη μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο».

Το ατμοσφαιρικό video clip που έδωσε εικόνα στο τραγούδι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη, πέρασε τον πήχη των τριάντα εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Το «Για Κάποιο Λόγο» κυριάρχησε επίσης επί έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του επίσημου Airplay Chart, αποτελώντας την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του περασμένου φθινοπώρου, ενώ διατηρείται εντός της κορυφαίας τετράδας.

Επιπλέον το υπέροχο τραγούδι, με τη μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και τους στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, παρέμεινε επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση του επίσημου Digital Singles Chart της IFPI, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Χάρη στο «Για Κάποιο Λόγο», ο Νίκος Οικονομόπουλος συγκεντρώνει και ξεπερνά για πρώτη φορά τις τριάντα εκατομμύρια προβολές με ένα μόνο βίντεο, αριθμός που συνιστά καινούριο προσωπικό ρεκόρ για τον καλύτερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Ταυτόχρονα, το «Για Κάποιο Λόγο» είναι το δημοφιλέστερο βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου, έχοντας αποκτήσει συντριπτική διαφορά 11 εκατομμυρίων επισκέψεων από το δεύτερο.

Τα 5 δημοφιλέστερα βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου στο YouTube

1. «Για Κάποιο Λόγο»: 30,3 εκατομμύρια προβολές
2. «Είναι Κάτι Λαϊκά» (audio): 19,2 εκατ.
3. «Ο Χαρακτήρας»: 15,17 εκατ.
4. «Αν Πονάς» (audio): 15 εκατ.
5. «Εξαιτίας Σου» (video): 11,37 εκατ

Τα νούμερα αποδεικνύουν έμπρακτα ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του σήμερα και από τους πιο αγαπημένους του κοινού.

Το «Για Kάποιο Λόγο» συμπεριλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου με γενικό τίτλο «10», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας