Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου, «Ειλικρινά», έγινε διπλά πλατινένια και ο τραγουδιστής σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί τη νέα του επιτυχία!

Ο Νίκος Οικονόμοπουλος κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου το νέο δίσκο του με τίτλο «Ειλικρινά». Ένα καθαρά λαϊκό άλμπουμ που περιλαμβάνει 16 τραγούδια με τις υπογραφές των Ιορδάνη Παύλου, Αγγελικής Μακρυνιώτη, Βασίλη Δήμα, Πάνου Καπίρη, Ελένης Γιαννατσούλια, Γιώργου Σαμπάνη, Βασίλη Δαραμούσκα, Φώντα Θεοδώρου, Γιάννη Κερμανίδη, Τάσου Μπλάθρα, Στράτου Καίσαρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Haris K., Ηλία Φιλίππου.

Ο δίσκος «Ειλικρινά» από τη δεύτερη μόλις ημέρα διάθεσης έγινε διπλά πλατινένιος με το Νίκο Οικονομόπουλο να σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του τις πλατινένιες πωλήσεις του.

Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, και ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η πλατινένια απονομή στο Νίκο Οικονομόπουλο και τους συνεργάτες του, με τη μεγάλη γιορτή για τον τραγουδιστή και το κοινό του να λαμβάνει χώρα στο νυχτερινό κέντρο «Fever» όπου ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται μαζί με το Βασίλη Καρρά και την Ελένη Φουρέιρα.

Αφήστε το σχόλιό σας