Η ατελείωτη αγάπη του κόσμου για τον Νίκο Οικονομόπουλο στέλνει τη νέα επιτυχία «Δε Σ’ Αγαπάω» στην κορυφή του YouTube.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει στο Νο1 του YouTube με τη νέα καλοκαιρινή επιτυχία του που έχει τον τίτλο «Δε Σ’ Αγαπάω».

Ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης, ο τραγουδιστής με τις εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και τις δεκάδες εκατομμύρια streams και προβολές σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δε Σ’ Αγαπάω».

Έχουν προηγηθεί οι Νο 1 επιτυχίες στα ελληνικά ραδιόφωνα του «Είναι Κάτι Λαϊκά» και του «Για Κάποιο Λόγο», αλλά και τα επίσης επιτυχημένα «Ο Χαρακτήρας», «Παρακάλα Να Πεθάνω» και «Για Παράδειγμα», τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται όλα στο διπλά πλατινένιο δίσκο «10».

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας παρασύρει τώρα στους ρυθμούς του ολοκαίνουριου τραγουδιού του.

Με όπλο τη χαρακτηριστική φωνή του, την ένταση και το πάθος που εκπέμπει κάθε φορά που πιάνει το μικρόφωνο στα χέρια του και κυρίως με την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα δέκα χρόνια που βρίσκεται στο πεντάγραμμο, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελεί σήμερα έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Η ατελείωτη αγάπη του κόσμου έχει οδηγήσει και το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δε Σ’ Αγαπάω» στην πρώτη θέση των τάσεων στο YouTube.

Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Χρήστος Δάντης και τους στίχους γράφει ο Νίκος Σαρρής.

Το «Δε Σ’ Αγαπάω» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

 

Αφήστε το σχόλιό σας