Σε τρεις κορυφές επικρατεί ταυτόχρονα ο Νίκος Οικονομόπουλος: Στο ραδιοφωνικό airplay, στις τάσεις του YouTube και στις πωλήσεις άλμπουμ.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνει το καλύτερο ντεμπούτο με τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει δέκα χρόνια δράσης στην ελληνική δισκογραφία και κυκλοφορεί το δέκατο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του με τίτλο «10».

Τα δέκα υπέροχα τραγούδια του άλμπουμ έχουν συναρπάσει τους ακροατές, σε βαθμό που έχουν μονοπωλήσει το διαδίκτυο. Μετά το «Υπολογισμένα» που βρέθηκε στο Νο1 των τάσεων στο YouTube, ο Νίκος Οικονομόπουλος αντικαθιστά… τον εαυτό του στην πρώτη θέση με άλλο ένα τραγούδι του «10», το «Παρακάλα Να Πεθάνω».

Εκτός από το ίντερνετ, το κοινό στηρίζει έμπρακτα τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Ο ολοκαίνουριος δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου κάνει ηχηρή είσοδο στην κορυφή του επίσημου chart πωλήσεων της IFPI, εκθρονίζοντας μάλιστα το Γιάννη Πλούταρχο που παρέμενε επικεφαλής για έξι συνεχείς εβδομάδες.

Παράλληλα, το lead single του «10» συνεχίζει απρόσκοπτα τη σαρωτική πορεία του.

Το «Για Κάποιο Λόγο», σε μουσική του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της εξαίρετης Ελένης Γιαννατσούλια, διατηρεί τα ηνία στο επίσημο Airplay Chart επί έξι διαδοχικές εβδομάδες. Επιπλέον, το video clip του τραγουδιού μετρά 17 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα δύο μηνών.

Το νέο άλμπουμ «10» του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία, περίπτερα και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Απολαύστε το νέο δίσκο επιτυχιών «10»
του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος - 10 - Δέκα (album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας