Τη νέα δισκογραφική δουλειά του θα μοιραστεί ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, κλείνει φέτος δέκα χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει κυκλοφορώντας το δέκατο προσωπικό του album με τίτλο… «10».

Το «10 το καλό» – όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – της ελληνικής δισκογραφίας, δύο χρόνια μετά τον πολυπλατινένιο δίσκο «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», επιστρέφει με «10» ολοκαίνουρια τραγούδια, ανάμεσα τους και τα ήδη γνωστά «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Ο Χαρακτήρας», αλλά και το πρόσφατο «Για Κάποιο Λόγο».

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου βρίσκεται σταθερά στο Νο1 του Official Airplay Chart εδώ και τρεις εβδομάδες, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 12.000.000 προβολές στο YouTube.

Με όπλο τη χαρακτηριστική φωνή του, την ένταση και το πάθος που εκπέμπει κάθε φορά που πιάνει το μικρόφωνο στα χέρια του και κυρίως με την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα «10» χρόνια, ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Νίκος Οικονομόπουλος - 10 (album cover) - Hit Channel

«10 χρόνια τώρα… 10 χρόνια ατέλειωτες ώρες στο studio… 10 χρόνια πάνω στη σκηνή… 10 χρόνια τραγούδια που τα κάνατε δικά σας από την πρώτη ακρόαση…

Εδώ και 10 χρόνια νιώθω ευλογημένος κι ευτυχισμένος γιατί κάνω το μόνο πράγμα που ξέρω, να ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ! Φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου όταν από εσάς παίρνω αγάπη, επιβράβευση και μια αγκαλιά για τον “Χαρακτήρα” μου, γι’ αυτό που είμαι…  Και πιστέψτε με ότι μόνο την αλήθεια μου σας έχω δείξει μέχρι σήμερα, κι αυτό δε θ’ αλλάξει ποτέ! Ευχαριστώ», γράφει ο Νίκος Οικονομόπουλος

Τη μουσική στο δίσκο «10» υπογράφουν οι Γιώργος Σαμπάνης, ΝΙΝΟ, Χρήστος Δάντης, Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους οι Ελένη Γιαννατσούλια, ΝΙΝΟ, Νίκος Σαρρής και Βασίλης Γιαννόπουλος.

Κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νίκος Οικονομόπουλος καθηλώνει
με τη νέα μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας