Τις ολοκαίνουριες επιτυχίες του νέου δίσκου του παρουσιάζει αποκλειστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κορυφώνει την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει αισίως δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και το γιορτάζει με το δέκατο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας που φέρει το σημαδιακό τίτλο «10» και περιλαμβάνει… δέκα τραγούδια.

Έπειτα από δύο τεράστιες επιτυχίες, το «Είναι Κάτι Λαϊκά» που παρέμεινε στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart για 13 εβδομάδες και το «Ο Χαρακτήρας», ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει καταλάβει ξανά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το «Για Κάποιο Λόγο» διατηρείται επί τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση, ενώ το video clip μετρά πάνω από 14,2 εκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε ενάμιση μήνα.

Νίκος Οικονομόπουλος - 10 (album cover) - Hit Channel

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συμπράττει με εκλεκτούς δημιουργός στον καινούριο δίσκο του.

Τη μουσική υπογράφουν ο Γιώργος Σαμπάνης, ο ΝΙΝΟ, ο Χρήστος Δάντης, ο Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους καταθέτουν η Ελένη Γιαννατσούλια, ο ΝΙΝΟ, ο Νίκος Σαρρής και ο Βασίλης Γιαννόπουλος, υποσχόμενοι ένα άψογο σύνολο.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, όλες οι νέες επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου θα μεταδίδονται αποκλειστικά στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού «Δρόμος 89,8» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η οποία συμπίπτει με την ονομαστική εορτή του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Το νέο άλμπουμ «10» του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ «10» του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος - Nikos Oikonomopoulos (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας