Αχώριστα τα χέρια μας μπροστά στη δυσκολία, τους άθλους καταφέραμε αμέτρητες φορές.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Μερτζάνος συστήνει το νέο τραγούδι του «Αχώριστα».

Όταν τρεις νέοι δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους γεννιούνται τραγούδια που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Μια τέτοια, νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα, δημιούργησε και το «Αχώριστα». Ένα ατμοσφαιρικό ζεϊμπέκικο που φιλοδοξεί να μας χαρίσει χαμόγελο και αισιοδοξία.

Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο πρωτοεμφανιζόμενος στιχουργός Παναγιώτης Γαλάνης, ενώ την μουσική ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου  ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου ως συνθέτης, με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Ο Νίκος Μερτζάνος αφήνει για λίγο την ιδιότητα του συνθέτη που του έχει χαρίσει πολλές και σημαντικές επιτυχημένες συνεργασίες και αναλαμβάνει το ρόλο του τραγουδιστή. Ωστόσο έχει κάνει την ενορχήστρωση, τις μίξεις και το mastering στο «Αχώριστα».

Το νέο τραγούδι «Αχώριστα» έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του Νίκου Μερτζάνου, που τιτλοφορείται «Στάσου Λίγο».

Ο τίτλος δεν ήταν τυχαίος, αφού το «Στάσου Λίγο» είναι το τραγούδι που ξεκίνησε ως προσωπική αφιέρωση και έγινε ένα από τα πρώτα viral τραγούδια στην ιστορία του ελληνικού YouTube, ξεπερνώντας τις δέκα εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

Το «Αχώριστα» του Νίκου Μερτζάνου κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας