Νίκος Μακρόπουλος και Στέλλα Καλλή ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους καθώς πρόκειται να ανέβουν σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να ξεσηκώσουν το κοινό της πόλης!

Ο Νίκος Μακρόπουλος από τα μέσα του Απριλίου και έπειτα εμφανίζεται στο «Romeo», έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Οι εμφανίσεις τους έχουν πάει εξαιρετικά καλά, αφού οσονούπω συμπληρώνονται 4 μήνες από τη στιγμή που ο λαϊκός τραγουδιστής ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, με, σημειωτέον τέσσερις παραστάσεις την εβδομάδα.

Η φετινή χρόνια σηματοδότησε και την επιτυχημένη δισκογραφική επιστροφή του Νίκου Μακρόπουλου, με το νέο single του «Θα περνάω καλά» να ακούγεται από άκρη σε άκρη της χώρας, και στη συνέχεια να ξεχωρίζουν και άλλα κομμάτια από τον ομώνυμο καινούριο δίσκο του.

Αυτόν το Σεπτέμβριο έρχεται και η ώρα του κοινού της Θεσσαλονίκης να… περνάει καλά, αφού θα έχει την ευκαιρία σε λίγες ημέρες να απολαύσει ζωντανά τον αγαπημένο τραγουδιστή του. Ο Νίκος Μακρόπουλος σε τρεις εβδομάδες και κάτι από τώρα θα βρίσκεται ζωντανά στο «Astra Live» για να απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας.

Μαζί του θα βρίσκεται η Στέλλα Καλλή, η πορεία της οποίας έχει όλο και περισσότερο άνοδο.

Νίκος Μακρόπουλος και Στέλλα Καλλή ζωντανά στο «Astra Live» της Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με την πρεμιέρα τους να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας