«Σαν Να Είσαι Εδώ»: Ο Νίκος Μακρόπουλος προτείνει καινούριο single

Με καινούριο ραδιοφωνικό single και φρέσκο ήχο επιστρέφει ο Νίκος Μακρόπουλος, τραγουδώντας «Σαν Να Είσαι Εδώ».

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε μία νέα μουσική πρόταση.

Το νέο single «Σαν Να Είσαι Εδώ» συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του Νίκου Μακρόπουλου και φέρει την υπογραφή του Γιάννη Φρασέρη στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους, που τυγχάνει να είναι και οι δημιουργοί της μεγάλης επιτυχίας του «Πού Και Πού».

Ο ήχος φρέσκος και ο ρυθμός ανεβάζει τη διάθεση.

Ο καινούριος δίσκος του Νίκου Μακρόπουλου έχει τον τίτλο «Τι Να Το Κάνω» και 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο επιτυχίες «Ζήτησέ Μου» και «Ζω Αλλιώτικα».

Το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν μοναδικό και πρωτοποριακό, καθώς το booklet του έχει εκδοθεί σε 3D. Είναι ένα CD που το δημιουργικό του (artwork) έχει τρισδιάστατη μορφή εικόνων με δύο μόνο χρώματα, το μπλε και το κόκκινο.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονταν τα ειδικά γυαλιά 3D με τις δύο διαφορετικού χρώματος μεμβράνες που σε οδηγούν στο να βλέπεις δύο εναλλασσόμενες εικόνες ανάλογα με το ποιο χρώμα έχεις επιλέξει. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το εξώφυλλο όσο και τις εσωτερικές φωτογραφίες του ενθέτου.

Το single «Σαν Να Είσαι Εδώ» και το άλμπουμ «Τι Να Το Κάνω» κυκλοφορούν από τη Sonar Music.

Την άνοιξη, ο Νίκος Μακρόπουλος εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, σε μία πολυαναμενόμενη επιστροφή μετά από ενάμιση χρόνο στην πόλη του.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά