Νίκος Μακρόπουλος και Στέλλα Καλλή ξεκίνησαν τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Παρακολουθήστε φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά της πρεμιέρας!

Ο Νίκος Μακρόπουλος την προηγούμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη σε ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο.

Έχοντας στις βαλίτσες του τον πρόσφατα διπλά πλατινένιο δίσκο «Θα περνάω καλά», και την ομότιτλη φυσικά επιτυχία, όπως και τους 5 μήνες συνεχόμενων εμφανίσεων στην πρωτεύουσα, ο λαϊκός τραγουδιστής μετέβη στην πόλη του Βορρά και στο «Astra Live» ώστε να παρουσιάσει και εκεί πρόγραμμά του.

Στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου βρίσκεται η Στέλλα Καλλή, η οποία με το άρτι αφιχθέν τραγούδι «Έτσι κάνω εγώ» και τις υπόλοιπες επιτυχίες της συμπληρώνει με τον καλύτερο πρόγραμμα ένα αμιγώς λαϊκό σχήμα.

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα της έναρξης του σχήματος γεμίζοντας από την πρώτη βραδιά λειτουργίας το νυχτερινό κέντρο της περιοχής των Σφαγείων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω βίντεο από την πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών στη Θεσσαλονίκη, ενώ σχετικές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στην γκαλερί στην αρχή του άρθρου!

Η είσοδος του Νίκου Μακρόπουλου και η υποδοχή του στους θαμώνες:

Στιγμές από το πρόγραμμα της Στέλλας Καλλή:

Αφήστε το σχόλιό σας