Νίκος Μακρόπουλος - Audition @ Fix
Νίκος Μακρόπουλος – Audition @ Fix

Ο Νίκος Μακρόπουλος επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα με ένα φιλόδοξο project το οποίο φαίνεται να λήγει άδοξα τις εμφανίσεις του!

Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά την τελευταία του εμφάνιση στη νυχτερινή Αθήνα στο πλάι του Βασίλη Καρρά πριν περίπου ένα χρόνο επανήλθε στα μουσικά δρώμενα με ένα ξεχωριστό concept. Ο τραγουδιστής συμμετάσχει σε ένα πρωτότυπο και συνάμα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο Fix της Λεωφόρου Συγγρού.

Πρόκειται για μία μουσικο-χορευτική παράσταση με τίτλο «Οντισιόν» στην οποία επίσης λαμβάνουν μέρος μία σειρά γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Βίκυ Κάβουρα κ.ά., η οποία φέρει την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα,  Στέλιου Κάτσαρη και Παντελή Καναράκη.

Ένα φιλόδοξο concept το οποίο ξεκίνησε τις παραστάσεις του την 1η Φεβρουαρίου και μόλις 6 εμφανίσεις μετά οι πληροφορίες θέλουν να ρίχνει αυλαία! Οι λόγοι δεν αφορούν τους καλλιτέχνες, καθώς το κλίμα ήταν εξαιρετικό μεταξύ τους, αλλά την οικονομική κρίση, η οποία δεν έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει τη νέα αυτή πρόταση νυχτερινής διασκέδασης.

Η νύχτα μετράει τα κομμάτια της αυτή τη σεζόν καθώς προστίθεται στη λίστα ακόμη ένα κέντρο που έληξε άρον-άρον και άδοξα τις εμφανίσεις του, πολλά κέντρα έβγαζαν με δυσκολία το διήμερο, ενώ άλλα κατέληξαν να λειτουργούν μόνο τα Σάββατα. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες φέτος, με την επόμενη σεζόν να φαντάζει ακόμη πιο τρομακτική…

Αφήστε το σχόλιό σας