Νίκος Μακρόπουλος - Νάντια Μπουλέ @ Fix
Νίκος Μακρόπουλος – Νάντια Μπουλέ

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για μία μη αναμενόμενη συνεργασία που θα κάνει ο Νίκος Μακρόπουλος με τη Νάντια Μπουλέ!

Είναι γνωστό τον τελευταίο καιρό ότι ο Νίκος Μακρόπουλος θα συμμετάσχει σε ένα πρωτότυπο και συνάμα πολύ φιλόδοξο concept στο νυχτερινό κέντρο Fix της Λεωφόρου Συγγρού. Πρόκειται για μία μουσικο-θεατρική παράσταση στην οποία επίσης θα λάβει μέρος μία σειρά γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών, όπως ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Νατάσα Καλογρίδη, η Βίκυ Κάβουρα κ.ά.

Στην παράσταση αυτή ο Νίκος Μακρόπουλος θα αναλάβει το μουσικό μέρος, με την ομάδα των ηθοποιών να παρουσιάζει ένα μουσικο-θεατρικό κομμάτι. Τα δημοσιεύματα στον τύπο τις τελευταίες ημέρες, και συγκεκριμένα στο περιοδικό «Tv Ζάπινγκ», κάνουν λόγο και για τη συμμετοχή ενός ακόμα προσώπου έκπληξη, για την πολυτάλαντη Νάντια Μπουλέ!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, με συνεργασίες στο παρελθόν επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Λιδάκης, και έχοντας λογικά έως τότε τελειώσει και τις παραστάσεις του θρυλικού μιούζικαλ «Fame» θα αποκαλύψει στο κοινό τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στο μουσικό τμήμα της παράστασης.

UPDATE: 

Η ίδια η Νάντια Μπουλέ τοποθετήθηκε πριν λίγο επί του θέματος, βγάζοντας ουσιαστικά… άκυρα τα δημιοσεύματα του «Tv Ζάπινγκ» τα οποία ήταν εκτός πραγματικότητας, λέγοντας τα εξής:

Αφήστε το σχόλιό σας