Νίκος Μακρόπουλος και Γιώργος Γιαννιάς ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και συναντούν το κοινό τους από τα τέλη Φεβρουαρίου στο «Romeo+»!

Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στη σκηνή του «Romeo Plus» μετά από τις περσινές άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του εκεί.

Έχοντας στο πλευρό τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Ελεάνα Παπαϊωάννου ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε για 5 ½ περίπου μήνες, από μέσα Απριλίου 2013 μέχρι το Σεπτέμβριο, στην πίστα του νυχτερινού κέντρο μετατρέποντάς το στο… απόλυτο hot-spot της παραλιακής των Αθηνών.

Αυτή τη φορά ο Νίκος Μακρόπουλος επανέρχεται στο «Romeo Plus» έχοντας στις αποσκευές του τη νέα επιτυχία του «Δε λέει», συμπράττοντας με το Γιώργο Γιαννιά.

Το όνομα του Γιώργου Γιαννιά είναι συνδεδεμένο με τραγούδια-επιτυχίες και sold out εμφανίσεις, ενώ διαθέτει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Μετά τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του «Γι’αυτό σ’αγαπώ»«Ερωτευμένος» και «Κρύψε με» ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει με το «Δεν θα πας πουθενά»ένα ακόμη καινούριο τραγούδι που θα μας καθηλώσει.

Ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Γιαννιάς αναμένεται να βρεθούν στη σκηνή του «Romeo Plus» από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 7 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας