Ο Νίκος Μακρόπουλος ταξίδεψε έως τη Νέα Υόρκη, οπτικοποίησε εκεί τη νέα επιτυχία του και το video clip έφτασε στις οθόνες μας!

Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, «Θα περνάω καλά», που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη και το ομότιτλο τραγούδι που κυριάρχησε στους ραδιοφωνικούς δέκτες και ακούστηκε δυνατά επέστρεψε με μία καινούρια επιτυχία.

«Δε λέει» τραγουδά ο Νίκος Μακρόπουλος στο νέο μουσικό κομμάτι του, σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Σιγανού και Valentino, και ακόμη μία μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή που έχει κατακλύσει τα ερτζιανά είναι γεγονός.

Το «Δε λέει» οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Πάνου Σατζόγλου εξολοκλήρου στους δρόμους και στην πόλη της Νέας Υόρκης και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι στον «αέρα».

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν ο Νίκος Μακρόπουλος ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Romeo+ για άλλη μία σεζόν έχοντας αυτή τη φορά μαζί του το Γιώργο Γιαννιά με ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας