Στη σκηνή του «Frangelico» θα ανέβει ξανά ο Νίκος Μακρόπουλος, ξεκινώντας σύντομα τις χειμερινές εμφανίσεις του.

Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στο «Frangelico» για να χαρίσει στους φίλους της λαϊκής διασκέδασης όμορφες χειμωνιάτικες βραδιές.

Με τις δισκογραφικές επιτυχίες του και με τις πάντα ξεχωριστές εμφανίσεις του, θα κάνει για άλλη μια φορά στο παραλιακό στέκι της Λεωφόρου Ποσειδώνος τη δική του ξεχωριστή πρόταση στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας.

Η τελευταία παρουσία του Νίκου Μακρόπουλου στον ίδιο μουσικό χώρο, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, γνώρισε μεγάλη επιτυχία .

Η πρεμιέρα του λαϊκού τραγουδιστή στο «Frangelico» προγραμματίζεται για το τέλος Οκτωβρίου.

Νίκος Μακρόπουλος - Nikos Makropoulos - Hit Channel

Σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθεί το νέο σχήμα που θα παρουσιάσει το «Frangelico», παίρνοντας τη σκυτάλη από το Γιώργο Γιαννιά, το Σάκη Αρσενίου και τη Βασιλική Νταντά, οι οποίοι ολοκλήρωσαν αυτές τις ημέρες τις εμφανίσεις τους που είχαν ξεκινήσει την άνοιξη.

Εκτός από τη σκηνή, ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει και δισκογραφικά με ένα νέο single που έχει τον τίτλο «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα». Τη μουσική στο τραγούδι έχει υπογράψει ο Παναγιώτης Ραφαήλ και οι στίχοι ανήκουν στο Νίκο Δούρο.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα» θα κυκλοφορήσει επίσημα από τη Sonar Music τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας