Δύο συγγενείς μοιράζονται την ίδια σκηνή. Ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεργάζονται και υπόσχονται μοναδικές νύχτες.

Ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «ζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Ο Νίκος Κουρκούλης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης με διαχρονικές επιτυχίες που αντέχουν στο πέρασμα είκοσι ετών, συνεχίζει δυναμικά στα νυχτερινά δρώμενα της χώρας ύστερα από την περσινή επανεμφάνισή του μετά από απουσία λίγων χρόνων.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι «Χαμένο Παιδί» με καινούριο τραγούδι

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής δισκογραφίας. Με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα αποκτά ολοένα μεγαλύτερο χώρο στο τοπίο και αφήνει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα», τόσο ως ένας εξαιρετικός τραγουδιστής όσο και ως ένας ταλαντούχος δημιουργός.

Ο Πέτρoς Ιακωβίδης αφήνει «Αποτυπώματα» με νέα επιτυχία

Με την απίστευτη ενέργεια και την ατελείωτη διάθεση κύριο χαρακτηριστικό τους σε οτιδήποτε και αν κάνουν, οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται την ίδια σκηνή το φετινό χειμώνα, σε μία εκρηκτική συνύπαρξη μουσικών επιτυχιών που θα ορίσει το χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεργάζονται στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης και υπόσχονται να ψυχαγωγήσουν το κοινό με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα «ξεχειλίζει» από επιτυχίες και θα συζητηθεί.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θεωρεί ότι ο Νίκος Κουρκούλης είναι «καλλιτεχνικός πατέρας του», όπως έχει δηλώσει παλαιότερα, αφού εκτός από τη συγγενική σχέση που τους συνδέει, ο έμπειρος καλλιτέχνης τον έχει στηρίξει στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Αφήστε το σχόλιό σας