Με νέα δισκογραφική δουλειά θα αφήσει το σημάδι του στον χειμώνα ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται για έναν ακόμη Δεκέμβριο στα ράφια των δισκοπωλείων με καινούριο άλμπουμ.

Ένα καθιερωμένο χειμωνιάτικο ραντεβού που περιμένουν με ανυπομονησία χιλιάδες θαυμαστές του καλλιτέχνη. Ο ίδιος φροντίζει να μην τους απογοητεύει ποτέ προσφέροντάς τους απλόχερα τον καρπό της πολύμηνης πυρετώδους προετοιμασίας. Όλα όσα νιώθει, όλα όσα περνά κάθε φορά μπροστά σε ένα μικρόφωνο εκφράζονται μέσα από την εκάστοτε δισκογραφική δουλειά του.

Μετά το πολυπλατινένιο CD «Για Χίλιους Λόγους» ο Νίκος Οικονομόπουλος ανταμείβει το κοινό για την αγάπη του με άλλον έναν άψογο δίσκο. Το πρώτο άκουσμα έχει έρθει με την τεράστια επιτυχία «Αν Πονάς», η οποία είναι στον αέρα τις τελευταίες εβδομάδες συναρπάζοντας τους ακροατές. Το video στο επίσημο κανάλι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Vevo έχει σημειώσει πάνω από 3 εκατομμύρια «χτυπήματα».

Ένα μικρόφωνο και ο Νίκος Οικονομόπουλος να ερμηνεύει έντεκα καινούριες επιτυχίες στον νέο πολυαναμένομενο δίσκο με γενικό τίτλο «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

Στους συντελεστές της δουλειάς έχουν συγκεντρωθεί οι καλύτερες υπογραφές. Ο Γιώργος Μουκίδης δίνει άλλα δύο τραγούδια μετά το «Αν Πονάς». Οι συνθέσεις προέρχονται από δημιουργούς όπως ο Πάνος Καπίρης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Λεμονής Σκοπελίτης και ο Δημήτρης Χάρμας. Τους στίχους γράφουν ο Θάνος Παπανικολάου, η Αγγελική Μακρυνιώτη και ο Στέλιος Μαργωμένος.

«Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», κυκλοφορεί από τη Minos EMI στις 18 Δεκεμβρίου.

Ακούστε το νέο CD του Νίκου Οικονομόπουλου,
«Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», ολόκληρο πατώντας εδώ!

 

Νίκος Οικονομόπουλος - Αν Πονάς (Official video clip) - Hit Channel

Δείτε κι αυτό: Ο Νίκος Οικονομόπουλος έντυσε με εικόνα το «Αν Πονάς»!

Αφήστε το σχόλιό σας