Όπως φαίνεται, ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδά στο «Αν Πονάς» μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν!

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, στις 26 Οκτωβρίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφόρησε από τη Minos EMI το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αν Πονάς».

Η ανερχόμενη μεγάλη επιτυχία του χειμώνα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη στη σύνθεση και στους στίχους. Το «Αν Πονάς» έχει καταμετρήσει περισσότερες από μισό εκατομμύριο προβολές (560.000 αυτή τη στιγμή) στο επίσημο κανάλι του καλλιτέχνη στο Vevo κατά τη διάρκεια των εφτά ημερών που βρίσκεται «ανεβασμένο». Εάν συνυπολογισθούν οι προβολές από τα video που ανεβαίνουν σωρηδόν καθημερινά από μουσικόφιλους λογαριασμούς, το νούμερο γίνεται μεγαλύτερο. Και στις δύο περιπτώσεις το κοντέρ συνεχίζει κάθε ώρα να «γράφει»!

Η επίδοση για την ελληνική πραγματικότητα είναι αναμφίβολα αξιοσημείωτη φανερώνοντας την τάση του κοινού, ότι θα βάλει το «Αν Πονάς» στην καρδιά του όσο κανένα άλλο κομμάτι!

Τα γυρίσματα για να μετουσιωθεί σε εικόνα το τραγούδι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και το τελικό αποτέλεσμα θα προβληθεί σύντομα. Το «Αν Πονάς» μας βάζει στο κλίμα για την επόμενη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου αλλά και για τις επικείμενες εμφανίσεις του με τον Χρήστο Χολίδη στο «Fever».

Ακούστε το «Αν Πονάς», τη νέα μεγάλη επιτυχία
του Νίκου Οικονομόπουλου, εδώ!

 

Νίκος Οικονομόπουλος - Αν Πονάς (Official video clip) - Hit ChannelΔιαβάστε ακόμα: Νίκος Οικονομόπουλος – Δείτε το teaser από το video clip του «Αν Πονάς»

Αφήστε το σχόλιό σας