Ο Νίκος Οικονομόπουλος απολαμβάνει την πρώτη θέση του ραδιοφωνικού airplay, χάρη στη νέα επιτυχία του «Είναι Κάτι Λαϊκά».

«Είναι κάτι λαϊκά με κάτι στίχους», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος στη νέα επιτυχία του που έχει παρασύρει ολόκληρη τη χώρα.

Έχοντας προσθέσει άλλη μία επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά στο ενεργητικό του από την οποία προέκυψαν αγαπημένα τραγούδια όπως το «Αν Πονάς», το «Άκου Να Δεις» και το «Ποιον Κοροϊδεύω», ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του επανήλθε με μία ολοκαίνουρια σφοδρή επιτυχία.

Το «Είναι Κάτι Λαϊκά» κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες από τη Minos EMI / Universal, με τη σαρωτική απήχησή του να μη συναντά κανένα εμπόδιο.

Η νέα λατρεμένη επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου ανέβηκε μία θέση στην κατάταξη του ραδιοφωνικού airplay, άνοδος που ήταν αρκετή ώστε να της χαρίσει την κορυφή και στο ελληνικό και στο μικτό ρεπερτόριο.

Δεδομένου ότι και τα τρία προηγούμενα singles του τραγουδιστή κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις του Top 20, προκύπτει ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται σε μία από τις πιο γόνιμες και ώριμες περιόδους της καριέρας του.

Συν τοις άλλοις, το «Είναι Κάτι Λαϊκά» μετρά πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές στο YouTube, όσον αφορά στο επίσημο audio video και στο video clip σκηνοθεσίας Άλεξ Κωνσταντινίδη και Αλέξη Λαζαρίδη που είναι στον «αέρα» τις τελευταίες ημέρες.

«Είναι Κάτι Λαϊκά» με… υπογραφές – εγγύηση

Το εξαιρετικό αυτό τραγούδι που μας έχει κατακτήσει αβίαστα υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Σαμπάνης και στιχουργικά η Ελένη Γιαννατσούλια.

Ο πρώτος, γνωστός στο ευρύ κοινό, έχει δώσει στο συναδέλφό του τις επιτυχίες «Πού Θα Με Πας», «Μελαγχολία Μου», «Ό,τι Αγαπάω Μ’ Αδικεί» και άλλες. Η δεύτερη είναι η στιχουργός μερικών εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών του Νίκου Οικονομόπουλου: «Εξαιτίας Σου», «Εννοείται», «Ώρα Να Πηγαίνω», «Για 1000 Λόγους», «Δώρο Για Σένα», «Πού Θα Με Πας», «Δεν Είσαι Εντάξει», «Τι Θα Κάνω Με Σένα» και αρκετών ακόμη τραγουδιών.

Σταθερό μοτίβο προγράμματος

Συγχρόνως, όπως κάθε χρονιά τέτοια εποχή, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αρχίσει τις χειμερινές εμφανίσεις του στο «Fever».  Για εφέτος ενώνει δυνάμεις με το Στέλιο Ρόκκο.

Τι άλλο λείπει για να ολοκληρωθεί το σκηνικό; Μα φυσικά ο καινούριος δίσκος του αγαπημένου καλλιτέχνη, μία είδηση που περιμένουμε με αγωνία να πληροφορηθούμε.

Μην το χάσετε:
Δείτε το video clip του Νίκου Οικονομόπουλου
για το «Είναι Κάτι Λαϊκά»

Νίκος Οικονομόπουλος - Είναι Κάτι Λαϊκά (official video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας