Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας αφήνει να ρίξουμε μία ματιά στο video clip του «Είναι Κάτι Λαϊκά»!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετουσίωσε σε εικόνα την ολοκαίνουρια επιτυχία του «Είναι Κάτι Λαϊκά», η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Έπειτα από έναν ακόμη εξαιρετικό δίσκο, ο δημοφιλής τραγουδιστής τοποθετεί πιο ψηλά τον πήχη οδεύοντας προς την κυκλοφορία της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς του, δέκατης στο σύνολο της καριέρας του.

Στο κλίμα έχει αρχίσει να μας εντάσσει το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου που φέρει τον τίτλο «Είναι Κάτι Λαϊκά» και τις υπογραφές του Γιώργου Σαμπάνη και της Ελένης Γιαννατσούλια στη μουσική και στους στίχους αντίστοιχα.

Μέσα σε δύο εβδομάδες κυκλοφορίας, μάλιστα, το τραγούδι κάνει θραύση καθώς έχει καταγράψει πάνω από 2.000.000 προβολές και έχει εισέλθει δυναμικά στα κορυφαία κομμάτι του airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Στο κατώφλι της έναρξης των χειμερινών εμφανίσεών του στο «Fever», όπου την εφετινή σεζόν θα τραγουδά μαζί με το Στέλιο Ρόκκο, ο Νίκος Οικονομόπουλος οπτικοποιεί το «Είναι Κάτι Λαϊκά» με ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό video clip.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα του 4Κ ανάλυσης video, προτού η τελική έκβαση του μοντάζ φτάσει στις οθόνες μας.

Έρχεται από τη Minos EMI / Universal.

«Είναι Κάτι Λαϊκά»:
Ακούστε τη νέα σαρωτική επιτυχία
του Νίκου Οικονομόπουλου

Αφήστε το σχόλιό σας