Ο Νίκος Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του καινούριου δίσκου του!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της πορείας του.

Το νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη με τίτλο «Αν Πονάς», σε μουσική – στίχους του Γιώργου Μουκίδη, έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο κανένα τη φετινή σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το κομμάτι έχει καταγράψει παραπάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στο επίσημο κανάλι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Vevo μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας.

Συγχρόνως το «Αν Πονάς» βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή του ελληνικού airplay chart, την οποία αναμφίβολα θα κατακτήσει.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος από τις 27 Νοεμβρίου συναντά στη σκηνή του «Fever» τον εξίσου αγαπημένο Χρήστο Χολίδη και προετοιμάζει το έδαφος για τον ερχομό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του. Το δίσκο θα συνθέτουν ολοκαίνουρια και προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια που θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες.

Η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του CD, που θα κυκλοφορήσει από τη Minos κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, έγινε αυτές τις ημέρες. Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια!

 

Νίκος Οικονομόπουλος - Αν Πονάς (Official video clip) - Hit ChannelΜην το χάσετε: Το video clip του  «Αν Πονάς» μόλις έφτασε, παρακολουθήστε το εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας