«Είναι κάτι λαϊκά με κάτι στίχους…» που συγκεντρώνουν 1.000.000 προβολές σε 7 ημέρες και τα τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεπερνά κάθε προσδοκία με την επιτυχία που σημειώνει το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Είναι Κάτι Λαϊκά».

Στον προηγούμενο δίσκο του «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ» ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε ένα από τα πιο μεστωμένα και καλοδουλεμένα αποτελέσματα στην καριέρα του.

Έχοντας αποδείξει ότι κάθε φορά ο μόνος αντίπαλος είναι εαυτός του, τοποθετώντας συνεχώς υψηλότερα τον πήχη, ο Νίκος Οικονομόπουλος προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της δέκατης δισκογραφικής δουλειάς του κατά μήκος της δεκαετούς διαδρομής του στο ελληνικό τραγούδι.

Στο ανάλογο κλίμα έχει αρχίσει να μας εντάσσει εδώ και λίγες ημέρες το νέο single του τραγουδιστή «Είναι Κάτι Λαϊκά» που φέρει δύο υπογραφές – εχέγγυο. Τη μουσική και τους στίχους γράφουν με μαεστρία ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ελένη Γιαννατσούλια αντίστοιχα, ένα δίδυμο που έχει χαρίσει στο Νίκο Οικονομόπουλο δυνατές στιγμές.

«Είναι κάτι λαϊκά που πετυχαίνω…»

Το ιδιαίτερο «Είναι Κάτι Λαϊκά» βρίσκεται και επίσημα στον «αέρα» από τη Minos EMI / Universal από την προηγούμενη Δευτέρα (7/11) και μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας έχει κατορθώσει να προσπεράσει κάθε προηγούμενο.

Μέσα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα ο Νίκος Οικονομόπουλος και το «Είναι Κάτι Λαϊκά» έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, υπερβαίνοντας ακόμα και την αρχική πορεία που διέγραψε η περυσινή μεγάλη επιτυχία του «Αν Πονάς».

Όπως φανερώνεται, το κοινό έχει ενθουσιαστεί από το καινούριο single του Νίκου Οικονομόπουλου εν όψει ενός δραστήριου χειμώνα όπου αναμένουμε να συμβούν άλλα τρία πράγματα.

Πρώτον, να δούμε οπτικοποιημένο το «Είναι Κάτι Λαϊκά», αφού τα γυρίσματα για το video clip πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες. Δεύτερον, να απολαύσουμε το Νίκο Οικονομόπουλο στις χειμερινές εμφανίσεις του «Fever» με το Στέλιο Ρόκκο, οι οποίες ξεκινούν στις 25 Νοεμβρίου και τρίτον, να κρατήσουμε στα χέρια μας το νέο του άλμπουμ.

«Είναι Κάτι Λαϊκά»:
Ακούστε τη νέα σαρωτική επιτυχία
του Νίκου Οικονομόπουλου

Νίκος Οικονομόπουλος (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας