Διπλή ήταν η χαρά που είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πλατινένια απονομή για τις δύο τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του «10» και «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, γιόρτασε τις πολυπλατινένιες πωλήσεις των δύο τελευταίων δίσκων του.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «10» σηματοδοτεί το δέκατο προσωπικό άλμπουμ του καλλιτέχνη στα «10» χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Το… «10 το καλό» – όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – ήρθε με «10» ολοκαίνουρια τραγούδια, ανάμεσα τους και τα ήδη γνωστά «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Ο Χαρακτήρας», αλλά και το πρόσφατο «Για Κάποιο Λόγο».

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου βρέθηκε στο Νο1 του επίσημου Airplay Chart επί έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Συγχρόνως, το «10» παραμένει για έβδομη εβδομάδα στην πρώτη θέση του IFPI Chart, σημειώνοντας διπλά πλατινένιες πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών. Το νέο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά τον επίσης πολυπλατινένιο δίσκο «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», με επιτυχίες όπως τα «Αν Πονάς», «Άκου Να Δεις» και «Ποιον Κοροϊδεύω».

Παράλληλα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε την επιτυχία των δύο τελευταίων δίσκων το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου σε γνωστό χώρο στην Αθήνα, όπου έγινε η ανάλογη πλατινένια απονομή με πολλά χαμόγελα.

Νίκος Οικονομόπουλος - απονομή - Hit Channel

Για την επιτυχία αυτή μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI / Universal, Μαργαρίτα Μάτσα, λέγοντας πως: «Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του Νίκου Οικονομόπουλου», αναφερόμενη στην επιτυχία του τραγουδιστή, τόσο στις φυσικές όσο και στις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην απονομή της τιμητικής πλακέτας στον καλλιτέχνη, αλλά και τους συνεργάτες του.

Στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκαν οι στενοί συνεταίροι του τραγουδιστή, όπως ο Πρόεδρος της Minos EMI / Universal, Μάκης Μάτσας, ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Χρήστος Δάντης, η Ευαγγελία Αραβανή, η Άννα Καμαρινού και πολλοί ακόμη.

Παράλληλα, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού η δισκογραφική του εταιρεία είχε ετοιμάσει δύο τούρτες που σχημάτιζαν το συμβολικό αριθμό «10», που είναι ο τίτλος της τελευταίας δισκογραφικής του δουλειάς από τη Minos EMI, αλλά και τα 10 χρόνια που έκλεισε φέτος ο καλλιτέχνης στη δισκογραφία.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συντελεστές του τελευταίου του δίσκου «10» για την άψογη συνεργασία τους.

Τα άλμπουμ «10» και «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ενθουσιάζει
με τη νέα μεγάλη επιτυχία «Παρακάλα Να Πεθάνω»

Νίκος Οικονομόπουλος - Nikos Oikonomopoulos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας