Ο Νίκος Οικονομόπουλος παρουσιάζει το νέο δίσκο του «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ» που θα γίνει ανάρπαστος!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, έρχεται για έναν ακόμη Δεκέμβριο στα ράφια των δισκοπωλείων με καινούριο άλμπουμ.

Ένα καθιερωμένο χειμερινό ραντεβού που περιμένουν με ανυπομονησία χιλιάδες θαυμαστές του καλλιτέχνη. Ο ίδιος φροντίζει να μην τους απογοητεύει ποτέ προσφέροντάς τους απλόχερα τον καρπό της πυρετώδους προετοιμασίας. Όλα όσα νιώθει και αισθάνεται κάθε φορά μπροστά σε ένα μικρόφωνο εκφράζονται μέσα από την εκάστοτε δισκογραφική δουλειά του.

Μετά το πολυπλατινένιο CD «Για Χίλιους Λόγους» ο Νίκος Οικονομόπουλος ανταμείβει το κοινό για την αγάπη του με άλλον έναν άψογο και καλοδουλεμένο δίσκο. Η πρώτη εντύπωση έχει έρθει με την τεράστια επιτυχία «Αν Πονάς», η οποία είναι στον αέρα τις τελευταίες εβδομάδες συναρπάζοντας τους ακροατές. Το video στο επίσημο κανάλι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Vevo έχει σημειώσει μέχρι στιγμής πάνω από 3 εκατομμύρια «χτυπήματα».

Ένα μικρόφωνο και ο Νίκος Οικονομόπουλος να ερμηνεύει με το δικό του υπέροχο τρόπο έντεκα καινούριες επιτυχίες στον νέο πολυαναμένομενο δίσκο με γενικό τίτλο «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

Στους συντελεστές της δουλειάς έχουν συγκεντρωθεί οι καλύτερες υπογραφές. Ο Γιώργος Μουκίδης δίνει δύο επιπλέον τραγούδια μετά το «Αν Πονάς», το ένα σε στίχους του Βασίλη Καρρά. Ο Πάνος Καπίρης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Λεμονής Σκοπελίτης και ο Δημήτρης Χάρμας εμπνέονται τις συνθέσεις. Ο Θάνος Παπανικολάου, η Αγγελική Μακρυνιώτη και ο Στέλιος Μαργωμένος γράφουν τους στίχους.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI και θα γίνει ανάρπαστο!

Ακούστε τον δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: smarturl.it/HC_EnaMikrofonoKiEgo 

Περιηγηθείτε στο άλμπουμ πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Tracklist

 1. Αν Πονάς
 2. Άκου Να Δεις
 3. Δυο Μήνες
 4. Ρεαλιστές
 5. Αντίο
 6. Έτσι Γεννήθηκα
 7. Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ
 8. Ποιον Κοροϊδεύω
 9. Χρόνια Πολλά
 10. Κοίτα Με Μπορώ
 11. Περιττά

 

Αφήστε το σχόλιό σας