Νίκος Βέρτης
Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο του δίσκο και είναι έτοιμος να μας χαρίσει νέες μεγάλες επιτυχίες!

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία καθώς λίγο-πολύ έφτασε κοντά στις 50.000 πωλήσεις και 6 τραγούδια της έγιναν επιτυχίες! Αυτό όχι απλώς δε «χόρτασε» τους θαυμαστές του τραγουδιστή, αλλά τους αύξησε την αγωνία για το επόμενο άλμπουμ του, με την πολυπόθητη στιγμή που θα το κρατήσουν στα χέρια τους να έχει σχεδόν φτάσει.

Πολύ σύντομα ο Νίκος Βέρτης θα κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο με τίτλο «Προτάσεις», με τα πρώτα δείγματα να αφήνουν τις καλύτερες υποσχέσεις. Είχε προηγηθεί πριν λίγο καιρό ως προπομπός το «Αδιαφορείς», το οποίο απέσπασε άκρως θετικά σχόλια, και οι εμφανίσεις του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» μας αποκάλυψαν τα «Θέλω να με νιώσεις» και  «Ποιος σου είπε». 

«Κράτησε με», «Δε ζητάω να μου πεις», «Χρόνια», «Ούτε που με νοιάζει» είναι μερικοί από τους τίτλους των υπόλοιπων καινούριων τραγουδιών του Νίκου Βέρτη, τα οποία φέρουν την υπογραφή δημιουργών όπως η Όλγα Βλαχοπούλου, η Ρένα Καμάρη, ο Δημήτρης Δέκος, αλλά και το ίδιου του τραγουδιστή και όχι μόνο.

Και εκτός αυτών αμέσως μετά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις οθόνες και το video clip του «Ούτε που με νοιάζει»!

Αφήστε το σχόλιό σας