Ο Νικηφόρος επιστρέφει με ένα διαφορετικό τραγούδι, που θα σας κερδίσει από το πρώτο άκουσμα.

«Ο Άντρας Που Ξέρεις»… θα γυρίζει «Σαν Αλήτης».

Μετά το «Σαν Τα Μάτια Σου», το «Άσπρο Πάτο», που αγαπήθηκαν πολύ, ο Νικηφόρος συνέχισε με το «Ο Άντρας Που Ξέρεις».

Το τραγούδι συνοδεύτηκε από ένα video clip – έκπληξη είχε γυριστεί εξ ολοκλήρου στις Βρυξέλλες.

Υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου, ο Νικηφόρος έγινε ο πρωταγωνιστής σε μία μικρή περιπέτεια μυστηρίου. Μαζί του ήταν ο Βέλγος ηθοποιός Thomas Ancora, που έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και ταινίες τόσο της βελγικής όσο και της γαλλικής τηλεόρασης, αλλά και η Βελγίδα Doris Sk, μοντέλο με διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

Μία αδίστακτη γυναίκα, ένα ανυποψίαστο θύμα και «Ο Άντρας Που Ξέρεις» ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για σένα, συνθέτουν ένα ολέθριο τρίγωνο, μπλεγμένο σε μία ιστορία κατασκοπείας, με φόντο τα υπέροχα τοπία της πανέμορφης ευρωπαϊκής πόλης.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, όπου ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του και τις δικές του επιτυχίες, ο Νικηφόρος επιστρέφει με ένα διαφορετικό τραγούδι, που θα σας κερδίσει από το πρώτο άκουσμα.

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου ονομάζεται «Σαν Αλήτης» και έρχεται από τη Δευτέρα 21 Μαΐου σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Σαν αλήτης θα γυρίζω και θα χάνομαι
Και θα κάνω ό,τι θέλω κι ό,τι αισθάνομαι
Αρκετά τον εαυτό μου κατηγόρησα
Το μετάνιωσα αλήθεια που σε γνώρισα…

Το «Σαν Αλήτης» κυκλοφορεί επίσημα στις 25 Μαΐου από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας