Τις εμφανίσεις του μαζί με τον Ηλία Βρεττό ξεκίνησε ο Νικηφόρος.

Ο Νικηφόρος, στην καλύτερη φάση της καλλιτεχνικής του διαδρομής, πρωταγωνιστεί στο πιο νεανικό σχήμα της φθινοπωρινής Θεσσαλονίκης.

Η λαμπερή πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο stage του «Barbarella Live».

Μαζί με τον Ηλία Βρεττό, την Courtney Parker και την Ελισάβετ Σπανού παρουσίασαν ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ηλίας Βρεττός - Ελισάβετ Σπανού - Νικηφόρος - Barbarella Live - Hit Channel

«Άσπρο πάτο παρακάτω..», όπως λέει και η τελευταία επιτυχία του Νικηφόρου , ανανεώνουμε το ραντεβού μας για κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην πιο hot πίστα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο «Barbarella Live»!

Νικηφόρος - Barbarella Live - Hit Channel

Τη στιγμή που το «Σαν Τα Μάτια Σου» σκαρφάλωσε υψηλά στο Top 15 των ελληνικών ραδιοφώνων, ακούστηκε δυνατά σε όλα τα club της χώρας και σημείωσε εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ο Νικηφόρος ξαναχτυπά με ολοκαίνουριο hit.

«Άσπρο Πάτο» μας τραγουδάει ο δημοφιλής καλλιτέχνης που δείχνει αποφασισμένος να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας ξανά.

Η μουσική ανήκει στον Γιάννη Κερμενίδη και οι στίχοι στον Θανάση Γκαραβέλα, ενώ ο Alex Κωνσταντινίδης υπογράφει τη σκηνοθεσία του άκρως εντυπωσιακού video clip.

Το νέο single και video clip του Νικηφόρου με τίτλο «Άσπρο Πάτο» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Δείτε επίσης:
Ο Νικηφόρος συνεχίζει το σερί με το νέο τραγούδι «Άσπρο Πάτο»

Νικηφόρος - Άσπρο Πάτο (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας