Στην καλύτερη φάση της καλλιτεχνικής του διαδρομής, ο Νικηφόρος πρωταγωνιστεί στο πιο νεανικό σχήμα της φθινοπωρινής Θεσσαλονίκης.

Ο Νικηφόρος κερδίζει τις εντυπώσεις στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη και στο «Barbarella Live Party».

Η Θεσσαλονίκη πίνει «Άσπρο Πάτο» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο αγαπημένο στέκι «Barbarella Live Party». Το κοινό της συμπρωτεύουσας έχει αγκαλιάσει θερμά τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος τους το ανταποδίδει απλόχερα κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Νικηφόρος, ερμηνεύοντας τις δικές του επιτυχίες άλλα και αγαπημένα τραγούδια, παρουσιάζει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, παρασύροντας τους θαμώνες να σιγοτραγουδούν μαζί του.

Παρέα με τον Ηλία Βρεττό και μαζί τους η Courtney Parker και η Ελισάβετ Σπανού, πρωταγωνιστούν στο πιο κεφάτο σχήμα της Θεσσαλονίκης.

Όσο το «Σαν Τα Μάτια Σου» συμπληρώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των τριάντα συνεχόμενων εβδομάδων αδιάλειπτης παρουσίας στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, έχοντας φτάσει έως την κορυφαία οχτάδα των επιτυχιών, Νικηφόρος ξαναχτυπά με ολοκαίνουριο hit.

Η νέα επιτυχία του με τίτλο «Άσπρο Πάτο» που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, σε μουσική του Γιάννη Κερμανίδη και σε στίχους του Θάνου Γκαραβέλα, κερδίζει όλο περισσότερο έδαφος και πλησιάζει στα δυόμιση εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νικηφόρος συνεχίζει το σερί επιτυχιών με το «Άσπρο Πάτο»

Νικηφόρος - Άσπρο Πάτο (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας