Στο Κηποθέατρο Παπάγου ολοκληρώνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους Ευγενείς Αλήτες τον κύκλο του «Restart».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες θα εμφανιστούν στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, με το «Restart» να κάνει φινάλε.

Η συναυλία κλείνει το μεγάλο κύκλο του «Restart» που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο με τους Ευγενείς Αλήτες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα.

Επιχειρώντας ένα «Restart», μία επανεκκίνηση, κινήθηκε σε διαφορετικούς ήχους απ’ αυτούς που συνήθιζε, συστήθηκε ξανά στο κοινό μέσα από την πιο πρόσφατη δουλειά του και τους νέους του συνεργάτες, την μπάντα «Ευγενείς Αλήτες», έξι μουσικούς με ξεχωριστές φωνές, καθεμιά ιδιαίτερη και στο σύνολό τους εντυπωσιακές.

Νίκος Πορτοκάλογλου - Nikos Portokaloglou - Hit Channel

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γράφει για το «Restart» του φετινού προγράμματος:

«Εντελώς αυθόρμητα σε μια πρόβα, μου προέκυψε η ιδέα να ονομάσω το φετινό πρόγραμμα «Restart». Έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις στο παρελθόν. Όμως, στις αρχές του χειμώνα που πέρασε, αισθάνθηκα την ανάγκη να αλλάξω όχι μόνο σελίδα αλλά και βιβλίο. Με νέα τραγούδια, νέους συνεργάτες, νέο ήχο. Η δίψα παραδόξως αντί να σβήνει, μεγαλώνει. Ίσως φταίει που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα αντίδοτο μέσα στο δηλητηριώδες περιβάλλον που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

«Θα περάσει κι αυτό», «Αν μια φορά ρωτούσες» ,»Εισιτήριο» και τώρα το «Μαζί» είναι τα τέσσερα τραγούδια που ήδη ακούγονται στα ραδιόφωνα από το νέο μου άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε με την Καθημερινή το Πάσχα και έρχεται στα καταστήματα εμπλουτισμένο στα τέλη Ιουνίου.

Οι «Ευγενείς Αλήτες» είναι η νέα μου μπάντα. Όλοι οι μουσικοί είμαστε κατά βάθος περιπλανώμενοι, αλήτες. Στο δρόμο κάποιοι σκληραίνουν από τις κακουχίες και γίνονται κυνικοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, παραμένουν πεισματικά ανήσυχοι, ευαίσθητοι και ονειροπόλοι σαν παιδιά. Αυτούς ψάχνω πάντα, αυτοί θέλω να είναι οι συνοδοιπόροι μου. Ανακάλυψα ξανά νέους ταλαντούχους μουσικούς και είμαι ευτυχής. Και ξεκινάμε μαζί το καλοκαιρινό μας ταξίδι με καράβια, αεροπλάνα και εκδρομικά πούλμαν.

Πιάνο, τρομπέτα, βιολί, γιουκαλίλι, κλαρίνο, ακορντεόν, γκάιντα είναι τα νέα χρώματα στην παλέτα. Μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά. Η μεγάλη δύναμη όμως αυτής της ομάδας είναι οι φωνές: έξι μουσικοί στη σκηνή, έξι φωνές. Καθεμιά ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλες μαζί μια μικρή χορωδία. Δεν βλέπω την ώρα να την μεγαλώσουμε.

Αγαπητοί συνταξιδιώτες σας περιμένω στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 19 Σεπτεμβρίου για να κάνουμε μαζί το φινάλε του «Restart». Ο νέος κύκλος του χειμώνα θα είναι η παρουσίαση του άλμπουμ «Εισιτήριο» που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πάμε για άλλα λοιπόν. Πάντα με τους Ευγενείς Αλήτες.»

Εισιτήρια

Ώρα Έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση : 12 ευρώ / Ταμείο : 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

– viva.gr
– Δημοτική Κοινότητα Παπάγου / Γραφείο φεστιβάλ – Αναστάσεως 90, τηλ.: 213 2027186-187, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:30 – 14:00
– Κατάστημα Δαναός – Μεσογείων 230, Χολαργός τηλ.: 210 6528301
– Ταμείο θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, τηλ.: 210 65 20 412, την ημέρα της παράστασης από τις 18:30.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο
Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά
Γιώργος Κουρέλης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά
Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα
Βύρων Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα

Οργάνωση παραγωγής: 360ο Entertainment

Δείτε επίσης:
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κυκλοφορεί το νέο δίσκο «Εισιτήριο»

Νίκος Πορτοκάλογλου - Εισιτήριο (featured)

 

Αφήστε το σχόλιό σας