Με μια επίσημη ομαδική φωτογραφία η φινλανδική μπάντα ανακοίνωσε την προσθήκη δύο μουσικών στο lineup της.

Μια μία νέα φωτογραφία οι Nightwish ανακοινώνουν τη νέα του σύνθεση.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε κάτι συγκλονιστικό και καμία «νέα τραγουδίστρια», απλά γίνεται επίσημα γνωστό αυτό που ήταν ήδη γεγονός ακριβώς ένα χρόνο πριν. Η Floor Jansen αντικαθιστά τη Anette Olzon.

Η τραγουδίστρια των ReVamp γίνεται επίσημα η τραγουδίστρια και των Nightwish.Η άλλη «επιβεβαίωση» είναι ο Donockley Troy, μόνιμη παρουσία εδώ και χρόνια στις περιοδείες με τους Nightwish γνωστός για τα δεύτερα φωνητικά του .

Η ανακοίνωση του γκρουπ έλεγε:

Η Floor Jansen παραμένει μαζί μας!
Θα είμαστε μία εξαμελής band από εδώ και στο εξής, μιας και ο κύριος Troy Donockley γίνεται μέλος πλήρους απασχόλησης των Nightwish.
Στα σχέδιά μας, θέλαμε να περιμένουμε μέχρι το 2014 για να λάβει μια απόφαση σχετικά με το lineup της μπάντας, αλλά το τελευταίο έτος έχει δείξει σαφώς ότι η Floor και ο Troy είναι τα τέλεια κομμάτια του παζλ μας και είμαστε ευγνώμονες ένωση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των μας. Σας αγαπάμε!

Tuomas
Marco
Jukka
Emppu

Η Floor σχολίασε:

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πώς αισθάνομαι! Αυτή η ένωση πάει πέρα από οτιδήποτε άλλο και δεν μπορώ να σας πω πόσο καταπληκτικό είναι να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική διαδρομή με τους νέους αδελφούς και αδελφές μου! Είχα ένα όνειρο … και είναι ακριβώς αυτό! «

Τέλος ο Troy είπε:

«Η παγκόσμια περιοδεία της Imaginaerum ήταν μια αποκάλυψη για μένα, κατάλαβα ότι μεγάλωνε μια εταιρική σχέση ανάμεσα μας και τελικά ξεπεράσαμε όλες τις ανοησίες που μερικές φορές επηρεάζουν μια μπάντα. Ήταν μια ωραία διαδικασία και δεδομένου ότι η έννοια, το μουσικό όνειρο που λέγεται Nightwish είναι κομμάτι μου από όταν γεννήθηκα , είμαι στην ευχάριστη θέση να περιηγηθώ επίσημα σε αχαρτογράφητα νερά με τους αδελφούς και την αδελφή μου. Μας περιμένουν εξαιρετικά τοπία! «

Αφήστε το σχόλιό σας