Ο Nicky Romero έρχεται στην Αθήνα!

Έπειτα από τα επικά events με τον Hardwell και τον Deniz Koyu, το Venue μας παρουσιάζει ένα ακόμη επεισόδιο στην λίστα των events με διεθνείς DJ, τον Nicky Romero!

Βιογραφία:

Ο Nicky Romero, γεννηθείς στις 6 Ιανουαρίου του 1989, μεγάλωσε στην μικρή πόλη Amerongen της κεντρικής Ολλανδίας, και αργότερα έζησε στο Kingston του Καναδά για μερικά χρόνια.

Το σχολείο δεν είχε ποτέ το ενδιαφέρον του, έτσι και όταν αποφοίτησε άρχισε να ασχολείται με τις μουσικές παραγωγές. Έπειτα από πολλές ώρες προσπάθειας (και πολλούς υπολογιστές πεταμένους απ’ το παράθυρό του) κατάφερε να μπει σε μια μικρή δισκογραφική, την Once Records, από όπου και κυκλοφόρησαν τα τραγούδια του Privilege και QWERTY.

Σήμερα σχεδόν κάθε πετυχημένος DJ έχει και μερικούς δίσκους του Romero στην τσάντα του. Με remixes για τους Dirty South, David Vendetta, και παγκόσμιας φήμης συνεργασίες με τον David Guetta, Fedde le Grand, και αρκετούς άλλους, ο Nicky Romero έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στην μουσική house σκηνή.

Η τελευταία του κυκλοφορία με τίτλο «I Could Be The One» σε συνεργασία με τον Avicii έχει γίνει τεράστια επιτυχία, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του Top 10 Chart του Beatport.

Αφήστε το σχόλιό σας