Nicki Minaj
Nicki Minaj

Η Nicki Minaj ίσως είναι μία από τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες στη show business.

O ράπερ YMCMB έδωσε στην αγορά το τελευταίο της άλμπουμ “Pink Friday: Roman Reloaded- The Re-Up” μόλις δύο εβδομάδες πριν κάνει το ντεμπούτο της ως κριτής στο “American Idol” και είναι έτοιμη να ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο επόμενο studio πρότζεκτ της.

Η Nicki Minaj έχει όμως σχέδια να παρουσιάσει στο κοινό περισσότερο οπτικό υλικό από το “The Re-Up” πριν ξεκινήσει να κάνει βήματα σε κάτι καινούριο.

«Είναι πιθανό αλλά όχι για τώρα. Σχεδιάζω να κυκλοφορήσω ένα ακόμη single από το “Re-Up”» είπε στo MTV, όταν ρωτήθηκε αν θα ξεκινήσει να ηχογραφεί σύντομα. “To τραγούδι ονομάζεται “High School” και είναι συνεργασία με τον Wayne. Ύστερα θα ξεκινήσω να δουλεύω στο άλμπουμ που θα ακολουθήσει». «Θα το ηχογραφήσω εδώ στο Λ. Άντζελες παράλληλα με τα γυρίσματα του American Idol» είπε επιβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει να δουλεύει σε πολλαπλά πρότζεκτς όπως την είδαμε να κάνει πέρυσι με τον τριπλό ρόλο της στο “E! Reality special”.

Από τη στιμή που η Nicki δεν έχει πιάσει δουλειά σε κάποιο studio ακόμα ήταν αδύνατο για εκείνη να εξηγήσει ακριβώς τι μπορεί να περιμένουν οι θαυμαστές της από το επόμενο της άλμπουμ.

Αφήστε το σχόλιό σας