Ο Drake ήταν ένα από τα λαμπερά ονόματα που η Nicki Minaj είχε καλέσει στο «Queen», όμως η απόπειρα δεν τελεσφόρησε.

Το νέο άλμπουμ «Queen» της Nicki Minaj περιλαμβάνει μία σειρά από ιδιαίτερα εντυπωσιακές συνεργασίες, όμως υπάρχει άλλη μία συνάντηση κορυφής που τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στο δίσκο.

Μιλώντας στο διαδικτυακό μουσικό κανάλι «Shade 45» του Eminem, στην πλατφόρμα του «Sirius XM Radio», η αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα της hip – hop» αποκάλυψε ότι συνέπραξε ξανά με τον Drake για ένα τραγούδι που δεν ολοκληρώθηκε έγκαιρα.

Ο Καναδός ράπερ προετοιμαζόταν για την κοινή περιοδεία του με τους Migos, το «Aubrey and the Three Migos Tour», με αποτέλεσμα να χαθεί η προθεσμία για την τελική επιλογή τραγουδιών του «Queen».

«Ο Drake κι εγώ δουλεύαμε σε κάτι, αλλά δεν ήθελα να αλλάξω την ημερομηνία (κυκλοφορίας) του άλμπουμ. Έτσι, δύο ημέρες πριν την ημέρα που έπρεπε να το παραδώσω, εκείνος κι εγώ είχαμε διαφορετικές απόψεις», σχολίασε η Nicki Minaj για την εξέλιξη της παραγωγής.

Nicki Minaj - Queen (cover) - Hit Channel

Όπως σημείωσε, το ίδιο εξακολουθούσε να συμβαίνει ακόμα και δώδεκα ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας.

«Είχε έρθει στο στούντιό μου, βρήκαμε κάτι που πραγματικά, πραγματικά αγαπούσαμε. Αλλά περνούσε (ο Drake) αυτή τη διαδικασία όπου έπρεπε να οργανώσει τα πράγματα σωστά για την περιοδεία του και έπρεπε να το κατανοήσω», ανέφερε η Nicki Minaj.

«Ως καλλιτέχνης, πάντα προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στα θέση των άλλων καλλιτεχνών και να προσπαθώ να μην είμαι εγωίστρια», εξήγησε.

Στο «Queen» συμπεριλαμβάνονται εκρηκτικές συνεργασίες της Nicki Minaj με τους Eminem και Labrinth, Ariana Grande, The Weeknd, Foxy Brown και Lil Wayne.

Η 35χρονη ράπερ έχει συναντήσει δισκογραφικά τον Drake σε αρκετές περιπτώσεις. Τελευταία φορά ένωσαν δυνάμεις στο «No Frauds», το 2017, στο οποίο συμμετείχε επίσης ο Lil Wayne. Η Nicki Minaj και ο Drake ανήκουν στη δισκογραφική εταιρεία του Wayne, τη Young Money Entertainment.

 

Αφήστε το σχόλιό σας