Τη σοφή νεράιδα των Χριστουγέννων υποδύεται η Nicki Minaj.

Η Nicki Minaj, ο Jesse Williams και o John Turturro πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια των H&M για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Σε μία σύγχρονη εκδοχή ενός κλασικού παραμυθιού, η ταινία μικρού μήκους επικεντρώνεται σε ένα ηρωικό κοριτσάκι που παρακολουθεί τον κακό αδελφό του Αγίου Βασίλη για να σώσει τα Χριστούγεννα.

Η ράπερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο υποδύεται τη μητέρα του κοριτσιού, αλλά και την υπέροχη νεράιδα που ονομάζεται «Wisest Thingy», ενώ ο Jesse Williams εμφανίζεται με το διπλό ρόλο του πατέρα και του υπερφυσικού «Fastest Fairy». Ο Jonh Turturro παίρνει μέρος τόσο ως ο Άγιος Βασίλης όσο και ως ο κακός αδελφός του.

«Αγαπώ το συνολικό μήνυμα ενδυνάμωσης του φιλμ. Μου αρέσει να βλέπω αυτό το νεαρό κορίτσι να γίνεται η πρωταθλήτρια που ζει μέσα σε όλους μας. Υπάρχει πάντα μαγεία στον αέρα κατά τη διάρκεια των εορτών», λέει η Nicki Minaj.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τα εορταστικά σχέδιά μας να ζωντανεύουν μαζί με τέτοια ταλέντα που παρέχουν έμπνευση. Πρόσθεσαν σίγουρα κάποια επιπλέον μαγεία στο φιλμ και ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα αγαπήσουν τον τρόπο που παρουσιάζεται η μόδα σε όλη την εορταστική περίοδο στα Η&Μ», τονίζει η Pernilla Wohlfahrt, επικεφαλής του Σχεδιασμού και Διευθυντής Δημιουργικού της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:
Ο καινούριος δίσκος της Nicki Minaj «θα είναι σαν μία γιορτή»

Nicki Minaj - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας