Αλλαγή πλάνων ξανά για τη Nicki Minaj, όμως τώρα τα νέα είναι ευχάριστα.

Το νέο άλμπουμ της Nicki Minaj θα κυκλοφορήσει τελικά σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου, στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Το «Queen» είναι ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος της 35χρονης ράπερ και οι «Barbz», όπως αποκαλείται το φανατικό κοινό της, τον περίμεναν με μεγάλη αγωνία για ένα διάστημα που έχει ξεπεράσει τα τριάμισι χρόνια.

Αρχικά του άλμπουμ επρόκειτο να αποκαλυφθεί στις 15 Ιουνίου, όμως η Nicki Minaj μετέθεσε την κυκλοφορία του για τις 10 Αυγούστου, δηλαδή έπειτα από τρεις μήνες.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ράπερ γνωστοποίησε ότι θα παράτεινε την αγωνία λίγο ακόμα, αφού για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, η κυκλοφορία του «Queen» έπρεπε να αναβληθεί ξανά, αυτή τη φορά για εφτά μόνο ημέρες.

Παρότι το «Queen» προγραμματίστηκε πράγματι να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Αυγούστου, την ίδια ημέρα μαζί με το «Sweetener» της Ariana Grande, τελικά φαίνεται ότι τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και επανήλθε ο προηγούμενος σχεδιασμός.

Η Nicki Minaj αποκτά τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδικτυακό μουσικό σταθμό «Beats 1» του Apple Music και μετά την αποψινή πρεμιέρα του «Queen Radio», αναμένεται να μεταδοθεί ολόκληρο το νέο άλμπουμ της.

«Θα έπαιζα το άλμπουμ αυτή τη στιγμή, αλλά κάποιος τα χάλασε», σχολίασε η Nicki Minaj. «Υπάρχει πολύ εταιρικό δράμα εδώ», τόνισε για τις αναβολές.

Το «Queen» αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής στις 19:00 ώρα Ελλάδας, την Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες, φέρεται ότι στο νέο άλμπουμ της Nicki Minaj συμμετάσχουν καλλιτέχνες όπως οι Eminem, The Weeknd, Lil Wayne, Future, Swae Lee, Foxy Brown εκτός από την Ariana Grande.

 

Αφήστε το σχόλιό σας