Ιδιαίτερα αισιόδοξη και σίγουρη είναι η Nicki Minaj για τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Η Nicki Minaj θεωρεί ότι ο επερχόμενος δίσκος της, το «Queen», θα είναι «το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς».

Η 35χρονη ράπερ φιλοξενείται στο τεύχος Ιουλίου για την αμερικανική έκδοση του «Elle» και ποζάρει στο φακό του θρυλικού σχεδιαστή μόδας και φωτογράφου Karl Lagerfeld, ο οποίος ταξίδεψε στο Παρίσι τον Απρίλιο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη  φωτογράφιση.

Το «Queen» είναι ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος της Nicki Minaj και κυκλοφορεί στις 10 Αυγούστου, έπειτα από μία αναβολή τριών μηνών.

«Το ότι ήμουν single ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν να νιώθω δυνατή και δυναμική», λέει στη συνέντευξη με το περιοδικό.

«Το γεγονός ότι είμαι μία νέα γυναίκα που δε χρειάζεται έναν άντρα για τα λεφτά. δε χρειάζεται έναν άντρα για μία δουλειά. Δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω έρωτα για τη μουσική. Δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω έρωτα για ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Δεν έχω αυτές τις πιέσεις. Σηκώνομαι όποτε θέλω, ψωνίζω ό,τι θέλω.»

Η Nicki Minaj υποστηρίζει ότι δε θα απολογηθεί ποτέ για την προσωπικότητά της. «Μου αρέσει να είμαι σέξι, δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να είμαι επιδειξίας.»

Ωστόσο παραδέχεται ότι η συμπεριφορά της έχει συνέπειες που δεν ανέμενε.

«Ίσως ήμουν αφελής, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα πολλά κορίτσια ήταν σύγχρονες ιερόδουλες», σχολιάζει.

«Είτε είναι στρίπερ είτε είναι κορίτσια του Instagram, αυτές οι κοπέλες είναι τόσο όμορφες και έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν. αλλά ξεκίνησα να ανακαλύπτω ότι αν τους δώσεις μερικές χιλιάδες δολάρια, μπορείς να κάνεις έρωτα μαζί τους», εξηγεί.

«Είναι απλά λυπηρό που δεν ξέρουν την αξία τους. Με στεναχωρεί σαν γυναίκα και με στεναχωρεί επειδή ίσως έχω συνεισφέρει σε αυτό κατά κάποιον τρόπο.»

Όταν ερωτήθηκε για τον καινούριο δίσκο της, το «Queen», η Nicki Minaj δε χρειάστηκε να πει πολλά: «Νομίζω πραγματικά ότι θα είναι το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς», δήλωσε με μεγάλη σιγουριά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας