Εάν υπάρχει ένα άτομο στη μουσική βιομηχανία που ξέρει να προκαλεί καλύτερα από όλους, είναι η Nicki Minaj.

Nicki Minaj επί τρία! Η διάσημη ράπερ φιλοξενείται στο εξώφυλλο του  περιοδικού «Paper» και… «σπάει» το ίντερνετ.

Ήταν αστέρας από την πρώτη στιγμή που μας έδωσε μία «γροθιά» με τη συμμετοχή της στο «Monster» της Kanye και  με το πρώτο άλμπουμ της, «Pink Friday» (2010). Έχει εμφανιστεί σε κάθε τραγούδι που γνωρίζουμε και αγαπάμε και έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους καλλιτέχνες.

Ατρόμητη όπως πάντα, η Nicki Minaj φωτογραφίζεται για το «Paper» σε ένα προκλητικό (ερωτικό) τρίγωνο με τον εαυτό της.

Το περιοδικό δεν έχει ονομάσει ξανά άλλα τεύχος ως «Break the Internet» ύστερα από την περίφημη φωτογράφιση τη Kim Kardashian του 2014 που πράγματι προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο. Χρειάζεται ένα συγκεκριμένο είδος ταλέντου, με μία φοβερή βάση κοινού και τη δυνατότητα να εμπιστευτεί κάποιος το «Paper» να εφαρμόσει τη μαγεία του.

Το στιλ της Nicki Minaj ταιριάζει απόλυτα με το μουσικό ταλέντο της.

Το «Break the Internet» αφορά τη μεγάλη ιδέα, τη λέξη, την εικόνα. Ένα «Minaj à trois» δεν είχε γίνει ποτέ, εμπνευσμένο από τον όρο «Ménage à trois». Έχουμε δει διαφορετικές εκδόσεις της Nicki Minaj, από εμφανίσεις με ενδυμασίες υψηλής ραπτικής έως και τις πιο εκκεντρικές. Αλλά δεν είχαμε δει ποτέ όλα αυτά μαζί.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία, χάρη στη φωτογράφιση της rap star που πραγματοποίησε η Ellen von Unwerth για το τεύχος του «Paper» που κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου.

Nicki Minaj - Paper magazine (cover) - Hit Channel

Διαβάστε ακόμα:
Η Nicki Minaj αντιδρά για το σεξισμό στη hip-hop μουσική

Nicki Minaj , Νίκι Μινάζ

Αφήστε το σχόλιό σας